Yedigün Yaz Konserleri Kayseri'de Zirve Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yedigün Yaz Konserleri Kayseri'de Zirve Yaptı

Yedigün Yaz Konserleri Kayseri\'de Zirve Yaptı

Murat Boz Yedigün Yaz konserleri Kayseri ayağı ile yarım milyona ulaştı.

26.08.2013 10:00

Yarım milyon Murat Boz Hayranı Yedigün Yaz Konserlerinde coştu

Yeni neslin gözde starı Murat Boz, 12 şehri gezeceği "Yedigün Yaz Konserleri"nin 6.sını önceki akşam Kayseri'de düzenlenen muhteşem konserle tamamladı. Yedigün Yaz Konselerinin Kayseri ayağında, Murat Boz, yarım milyon hayranıyla buluşmuş oldu. Kayserili hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde, Murat Boz söylediği şarkılarla konseri şölen alanına dönüştürdü. Yedigün'ün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını sunduğu etkinlikte Murat Boz, 45 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yedigün Yaz Konserleri kapsamında önceki akşam Kayserili hayranlarıyla buluşan Murat Boz sevenlerine keyifli ve müzik dolu saatler yaşattı. Konser alanını dolduran 45 bin hayranıyla şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren yeni neslin en gözde starı Murat Boz, Kayseri'nin ardından yoluna 26 Ağustos Konya konseri ile devam edecek.

Murat Boz'un Kayseri konserinde, Yedigün de eğlenceli ve sürprizlerle dolu dünyasını hissettirerek birbirinden güzel aktivitelere imza attı. Konserin düzenlendiği günden önce Kayseri sokaklarında çeşitli aktiviteler ile başlayan eğlence, Murat Boz'un harika performansı ile doruğa çıktı.

Murat Boz, 06 Eylül tarihine kadar toplam 12 şehri gezeceği "Yedigün Yaz Konserleri" ile Kayseri'nin ardından Konya, Ankara, Eskişehir, Samsun, İstanbul ve Gaziantep'teki hayranlarıyla da buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yedigün Yaz Konserleri Kayseri'de Zirve Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement