Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi'ne Konuk Oluyor - Son Dakika
Güncel

Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi'ne Konuk Oluyor

Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi\'ne Konuk Oluyor

Yekta Kopan; 4 Nisan Cuma günü Kütüphane Haftası kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi'ne konuk oluyor.

03.04.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yekta Kopan; 4 Nisan Cuma günü Kütüphane Haftası kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi'ne konuk oluyor! Kütüphane Haftası'nın kapanış etkinliği olarak düzenlenen söyleşide Kopan; Büyük Kütüphane'de YDÜ öğrencileriyle gerçekleştireceği sohbetin ardından düzenlenecek imza gününde de kitaplarını imzalayacak.

15 fakültesi, 77 farklı ülkeden gelen yaklaşık 21.000 öğrencisi ile KKTC yükseköğretiminin amiral gemisi durumunda olan Yakın Doğu Üniversitesi; bu yıl 25. eğitim-öğretim yılını kutluyor. 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında birçok önemli ismi öğrencileri ve KKTC halkıyla buluşturan YDÜ; etkinlikler çerçevesinde Kütüphane Haftası'nı da kutluyor.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin, Kütüphane Haftası'ndaki en önemli konuklarından biri de, yazar, seslendirme sanatçısı ve televizyoncu Yekta Kopan. 4 Nisan 2014, Cuma günü saat 14:30'da Büyük Kütüphane'de YDÜ öğrencileriyle son kitabı "Aile Çay Bahçesi" üzerinde bir söyleşi gerçekleştirecek olan Kopan; söyleşi sonrasında ise imza gününde öğrencilerle bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yekta Kopan, Yakın Doğu Üniversitesi'ne Konuk Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement