Yemen'deki Husi Grubu ABD ve İsrail'e Ait Üç Gemiyi Saldırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Yemen'deki Husi Grubu ABD ve İsrail'e Ait Üç Gemiyi Saldırdı

10.07.2024 11:22

Yemen'deki Husi grubu, Umman Denizi ve Aden Körfezi'nde ABD ve İsrail'e ait üç gemiye saldırdıklarını duyurdu. Husi askeri sözcüsü, saldırıların balistik füzeler, kanatlı füzeler ve insansız hava araçları kullanılarak gerçekleştirildiğini belirtti.

SANA, 10 Temmuz (Xinhua) -- Yemen'deki Husi grubu Umman Denizi ve Aden Körfezi'nde ABD ve İsrail'e ait üç gemiye saldırdıklarını söyledi.

Husi askeri sözcüsü Yahya Sarea, Husilerin yönettiği El Masirah TV tarafından Salı günü yayımlanan açıklamasında, hedef alınan gemilerin "Maersk Sentosa, Marthopolis ve MSC Patnaree" olduğunu belirtti.

Sarea saldırıların "balistik füzeler, kanatlı füzeler ve insansız hava araçları" kullanılarak gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Yemen'deki Husi Grubu ABD ve İsrail'e Ait Üç Gemiyi Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement