Yeminli Mali Müşavirlerden Nizip Ticaret Odasına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yeminli Mali Müşavirlerden Nizip Ticaret Odasına Ziyaret

Yeminli Mali Müşavirlerden Nizip Ticaret Odasına Ziyaret

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Nizip Temsilciği Muhasebeciler Haftası münasebetiyle Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle ile bir araya geldi.

05.03.2016 08:33  Güncelleme: 08:39

Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Nizip Temsilcisi Süleyman Çiçek ve meslektaşları ile Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu.

Muhasebeciler Haftası etkinliği çerçevesinde Nizip Ticaret Odası'nı ziyaret eden Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Nizip Temsilcisi değerli Başkanı ve Mali Müşavir arkadaşları ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt şunları ifade etti. "Ülke bütçemizin önemli kaynağı vergilerden oluşmaktadır. Bu vergilerin ülke bütçesine vergi olarak kazandırılmasına kadar geçen sürede ki ekonomik faaliyetler dediğimiz bütün faaliyetlerin, varlıkların ve kaynakların programlanması, planlanması, kaydedilmesi ile onun bir hukukilik kazanarak tekrar geri dönüşünü sağlayan önemli bir mesleği Muhasebeciler icra etmektedir. Dolayısıyla Muhasebeciler olmadan işletmelerin sürdürülebilirlikleri devam ettirmeleri mümkün değildir. Ayrıca işletmelerimizin de kendilerini geliştirmeleri kurumsal yapıya ulaşmaları teknolojik değişimleri yaşamaları ve mevzuatı takip etmeleri açısından muhasebecileri ile daha fazla diyalog içerisinde olup ve görüş alışverişinde bulunarak işletmelerin kurumsallaşması önem arz etmektedir. Bu anlamlı günde Odamızı ziyaret ettikleri için şahsım ve yönetim kurulum adına ayrıca teşekkür ediyorum."

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Nizip Temsilcisi Süleyman Çiçek ise, 1989 Haziran ayında yasalaşan 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu kapsamında 01-07 Mart tarihlerinde "Muhasebeciler Haftası" olarak kutlanmaktadır. Bizde bu önemli günde Nizip Ticaret Oda'mıza ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Başkanımız Mehmet Özyurt ve yönetim kurulunun göstermiş olduğu ilgi için teşekkür eder bütün meslek mensuplarımızın ve işverenlerimizin Muhasebeciler Haftasını kutlarım." İfadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyarete Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri A.Kadir Akkuş, Osman Alpaslan ve ilçemizde faal olarak görev yapan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeminli Mali Müşavirlerden Nizip Ticaret Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement