Yeni Kollarıyla İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Yeni Kollarıyla İstanbul'da

Yeni Kollarıyla İstanbul\'da

Çift Kol Nakli Olan Cihan Topal, Görmeyi Çok İstediği İstanbul'a Giderek Doyasıya Gezdi.

18.12.2010 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi'nde çift kol nakli olan 28 yaşındaki Cihan Topal, görmeyi çok istediği İstanbul'a giderek doyasıya gezdi.

Türkiye'de ilk kez Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde geçen 26 Eylül'de çift kol nakli yapılan Cihan Topal'ın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Doktorundan iki gün izin alan Cihan Topal, eşi Fatma ve 3 yaşındaki kızı Necile ile birlikte İstanbul'a gitti. Boğaz'ı ve köprüleri uzun süre izleyen Topal ve ailesi, Kızkulesi manzarasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Üsküdar Salacak Sahili'nde İstanbul ve Boğaz'ın olağanüstü manzarası eşliğinde, canlı tarih Kızkulesi'nin romantik büyüsüne kapılan Topal çifti, kol naklinden sonra ilk kez el ele tutuşup Boğaz kıyısında yürüyüş yaptı. Çok duygulandığını ve ilk kez geldiği İstanbul'da Kızkulesi manzarası karşısında büyülendiklerini söyleyen Fatma Topal, "Nakil olduktan sonra Cihan'ın elini hiç tutmamıştım. Boğaz ve Kızkulesi manzarası bizi büyüledi, farkına varmadan el ele tutuşup yürüyüş yaptık. Bu anı ömrüm boyunca unutmayacağım" dedi. Topal çifti, İstanbul'da iki gün geçirdikten sonra Antalya'ya döndü.

Aydın'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki Fatih Demirel'in iki kolu, Akdeniz Üniversitesi'nde Doç. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından Türkiye'de ilk kez yapılan ve 7 saat süren ameliyatla, iş kazasında her iki kolunu dirsek hizasından kaybeden Cihan Topal'a nakledilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Kollarıyla İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement