Yeni Kula Kaymakamı Duru'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Yeni Kula Kaymakamı Duru'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeni Kula Kaymakamı Duru\'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Iğdır Aralık Kaymakamı iken Kula Kaymakamlığına atanan Kemal Duru'yu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

19.09.2018 16:48  Güncelleme: 16:49

2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Iğdır Aralık Kaymakamı iken Kula Kaymakamlığına atanan Kaymakam Kemal Duru görevine başladı. Yeni Kaymakam Duru'ya, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Faik Şentürk, Tuncay Ergün, Kula Belediye Meclis Üyeleri İlyas Macun, Vedat Yılmaz, Mehmet Kavas, MABEM Müdürü Mehmet Çakır ve MHP İlçe teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Tosun, Kaymakam Duru'ya Kula'nın tarihi ve doğal güzellikleri anlatan Kula Belediyesi yayını "Yaşayan Müze Kula" kitabı ve Kula rozeti hediye etti. Ziyaretten memnun kaldığını belirten Kula Kaymakamı Kemal Duru; "Kula gibi tarihi güzelliklere sahip ve gelişime açık bir ilçede göreve başladığım için çok mutluyum. Kula'nın geleceği için yapılacak olan tüm projeleri hayata geçirerek ilçenin daha iyi noktalara gelmesini el birliği ile sağlayacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Kula Kaymakamı Duru'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement