Yeni TÜGİAD Üyeleri Rozetlerini Abdülkadir Aksu'dan Aldı! - Son Dakika
Güncel

Yeni TÜGİAD Üyeleri Rozetlerini Abdülkadir Aksu'dan Aldı!

Yeni TÜGİAD Üyeleri Rozetlerini Abdülkadir Aksu\'dan Aldı!

Türkiye Genç İşadamları Derneği'nin geleneksel yemeğinde biraraya geldi.

29.06.2012 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte, İstanbul milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu'nun yeni üyelere rozet taktı.

W otelde gerçekleşen TÜGİAD geleneksel buluşmasında bir konuşma yapan TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen "bundan bir ay önce seçildiğimizde 'TÜGİAD büyük bir davadır. Dava diyorum çünkü gerçekten bir davadır. Bu davada tüm TÜGİAD bir vücut olacak, farklı düşüneceğiz, birlikte hareket edeceğiz' demiştik. Sözümüzün ve yaptıklarımızın arkasındayız. 1 ayda 1 yıllık çalışma yaptık. TÜGİAD sadece bir dernek değil bir aile. Yönetimde olan olmayan tüm üyelerimizle hedefe kilitlendik. Genç ve idealist işadamları olarak 2023 hedeflerine hızla koşacağız" dedi.

İstanbul milletvekili ve İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu'nun katıldığı yemekte yeni üyelere rozetleri takıldı. Törende bir konuşma yapan Aksu "Ülkemizin genç iş adamlarını böylesine kollektif bir çalışma, ekonomik ve sosyal ideallerin içerisinde görmek bizleri gururlandırıyor. Yeni yönetime inancımız tam. Yeni dönemde Yücelen başkanlığındaki ekibe başarılar diliyor, ülkemizin yüzünün genç işadamlarımız tarafından da ağartıldığını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni TÜGİAD Üyeleri Rozetlerini Abdülkadir Aksu'dan Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement