Yeni Yılda Havzalılar Derneği Yönetimi Havza'da - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılda Havzalılar Derneği Yönetimi Havza'da

Yeni Yılda Havzalılar Derneği Yönetimi Havza\'da

Başkan Yahya Bozkurt, Yeni yılın ilk gününü Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İş adamları Kemal Zeybek Mustafa Başaran ziyaret etti.

02.01.2014 11:48  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yahya BIOZKURT, Başkan Yardımcısı Mustafa KARABİBER, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar EREN, Hasan Ali UYAROĞLU, Ali ACAR Ve Sabahattin ÖZER Yeni yılın ilk gününü Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ, İş adamları Kemal ZEYBEK (ANCERA Termal Otel) Mustafa BAŞARAN (OTAT Genel Müdürü) ziyaret etti.

BAZKURT, Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu olarak yılın ilk gününü Kaplıcalar şehri ilçemizde, Belediye başkanımız ve iş adamlarımız ile geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2014 Ocak ayı İçerisinde Samsun da 11. Düzenlenecek HAVZALILAR TİRİT GECESİ ile ilgili belediye başkanımız ve Havzalı iş adamlarımızın görüşlerini almaya geldik. Ayrıca Dernek çalışmaları hakkında iş adamlarımızı bilgilendirdik dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İKİZ, Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Ve yönetim kurulu üyelerine Havzamızın tanıtımı için yurt içi ve yurt dışında yaptıkları tanım toplantı ve etkinlikler için teşekkür ederim dedi. Belediye olarak Sivil toplum Kuruluşlarının yanında yer aldıklarını, Her sivil toplum kuruluşuna aynı mesafede olduklarını, 11. Düzenlenecek trit gecesinin de şimdiden havzamıza hatırlı olmasını dilediğini, Havzanın tanıtımı ve Havzalıların buluştuğu bu gecenin geçmiş yıllardaki gibi olacağını, Havza ve Havzalılar için yapılan her faaliyeti desteklediklerini söyledi.

İş adamı Kemal ZEYBEK (ANCERA Termal Otel, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Sivil toplum kuruluşlarının İlçenin tanıtımındaki rolü belirterek, derneklerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini. İlk Adımın Atıldığı Havza İlçemiz için Yapılacak her türlü faaliyetin içerisinde yer aldıklarını, Sivil toplum kuruluşlarının daha aktif ve daha geniş çalışarak, havzalıların farklı ortamlarda temsili ve buluşturulması gerektiğini söyledi.

İş adamı Mustafa BAŞARAN (OTAT Genel Müdürü), Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim kurulu Üyelerinin yaptığı bu ziyaretten memnuniyetini belirterek, Havzalılar Derneği olarak yapılan faaliyetleri için teşekkür etti. Havza ve Havzalıların il dışında yaptıkları her türlü faaliyeti desteklediklerini, sivil toplum kuruluşlarının daha çok hizmet etme noktasında çalışmalar yapmasısın gerektiğini, Başarılı Öğrencilere imkanlar sağlama noktasında da çalışmaların yapılmasının gerektiğini, OTAT'ın Havza ve Samsun'un adını taşıdığını, Sivil toplum kuruluşlarının bu noktada yaptıkları her türlü faaliyete destek verdiklerini söyledi.

BOZKURT, Havza'da Belediye Başkanımız ve İş Adamlarımızı ziyaret ettik, 11. Düzenleyeceğimiz HAVZALILAR TİRİT GECESİ hakkında görüşlerini aldık, İnanıyorum ki muhteşem bir tirit gecesi olacak, Tüm Havzalıları OCAK 2014 tarihinde düzenlenecek 11. Trit gecemize bekliyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yılda Havzalılar Derneği Yönetimi Havza'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement