Yeni Yılda İlginç Promosyon - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Yeni Yılda İlginç Promosyon

Yeni Yılda İlginç Promosyon
16.12.2009 16:57

İstanbul'un Nezih Mekânlarından Revan, 2010 Yeni Yıl Partisinde Değişik Bir Uygulama Yaparak, 2 Çifte 2010 Yılı İçerisinde 4 Gece Eğlenebileceği Bir Promosyon Sunarak, İlk Kez Bonus Veren Bir Yenilik Yaptı.

İçerisinde bulunduğumuz ekonomik krizi aşmak maksadıyla bir çok kurum ve kuruluş, çeşitli kampanyalar yapara, satışı artırıcı yöntemler düzenlerken, İstanbul’un gözde mekânlarından Revan, “Bir öde, 4 eğlen” sloganıyla yılbaşı akşamı gelecek müşterilerinin arasından 2 çifte çekiliş ile 2010 yılı içerisinde 4 gece daha eğlenebilme şansı verecek. Böylelikle krizi aşmak yolunda da bir ilke imza atacak.

Revan’ın işletme ortaklarından Zerrin Eroğlu, krizden en çok eğlence sektörünün etkilendiğini ve bu nedenle çok sayıda mekânın ayakta durabilme adına mücadele ettiğini ifade ederek, “Yeni yıl için çok özel bir program hazırladık. Programın güzel ve dikkat çekmesi nedeniyle talepler oldukça fazla. İnsanlar şimdiden yerlerini ayırtmaya başladılar. Bizde 2010 girdiğimiz ilk dakikalarda çekilişle iki çiftimize 4 gece daha eğlenme hakkı vereceğiz” şeklinde konuştu.

Çok Özel Show

ALEM-I FASIL ORKESTRASIile Canlı Müzik,CEM NAR KEMAN Show, CAT GIRL Çılgın show, KLEOPATRA ORYANTAL DANS Gösterisi,RUSSIAN REVU Gösterisi, DRUG QUEEN Marjinal Show ve DJ PERFORMANS ile Club Müziği ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek eğlence rüzgarında doyasıya bir eğlence Revan müşterilerini bekliyor.

Klasik Eğlence olmayacak

Revan’ın işletmecisi Zerrin Eroğlu, “Revan ailesi olarak, insanlara klasik bir eğlence anlayışı sunmak istemiyoruz. Değişik ve fark yaratacak bir program hazırladık. Özel olarak hazırladığımız yeni yıl akşamında herkes gönlünce eğlenecek. Bunun yanı sıra yapacağımız çekilişle de iki çiftimize 2010 yılı içerisinde 4’er kez daha eğlenme şansı sunacağız” dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yılda İlginç Promosyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement