Yeni Yılda Prenseslere Mudo Işıltısı - Son Dakika
Güncel

Yeni Yılda Prenseslere Mudo Işıltısı

Yeni Yılda Prenseslere Mudo Işıltısı

Mudo, yeni yılda birbirinden şık seçeneklerle çocukların ve genç kızların dünyasına adım atıyor.

24.12.2012 09:37

Mudo Kids 2012 Yılbaşı özel koleksiyonu, zarif, ışıltılı ve eğlenceli seçenekleriyle 4-12 yaş arası minikleri ve genç kızları modern zaman prensesine dönüştürüyor.

Modayı konfor ve zarafetle buluşturan Mudo, yeni yılda birbirinden şık seçeneklerle çocukların ve genç kızların dünyasına adım atıyor. Mudo KidsYılbaşı Özel Koleksiyonu ile hem minikler hem de genç kızlar daha şık ve daha trendy!

Yeni yıl ışıltısına eşlik eden Mudo Kids Yılbaşı Özel Koleksiyonu, payet detaylı ve kabarık etekli prenses elbiseler, dantel ve tül detaylı mini elbiseler, rengarenk tütü etekler ve payet işlemeli pamuklu bluzlar ile küçük hanımların ve genç kızların şıklığını tamamlıyor. 4-12 yaş aralığında çocuklar için özel seçenekler sunan koleksiyon, pembe, kırmızı ve beyazın masalsı renk paletiyle öne çıkıyor.

Yılbaşı gecesinde çocukların şıklığına önem veren anne ve babalara özel seçenekler sunan Mudo Kids Yılbaşı Koleksiyonu, unutulmayacak bir yeni yıl hediyesi arayanlar için de geniş alternatifler barındırıyor. Mudo City'lerde keşfedeceğiniz Mudo Kids ürünleri ile çocuklarınızı Mudo'nun neşeli dünyası ile tanıştırabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Yılda Prenseslere Mudo Işıltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement