Yeşil Bursa Rallisi'ni Avcı-Gücenmez Kazandı - Son Dakika
Güncel

Yeşil Bursa Rallisi'ni Avcı-Gücenmez Kazandı

Yeşil Bursa Rallisi\'ni Avcı-Gücenmez Kazandı

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü ayağı olan 41'inci Yeşil Bursa Rallisi'nin ilk gününü Peugeot Türkiye destekli Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez'in birinciliği ile sona erdi.

24.07.2016 18:35

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 4'üncü ayağı olan 41'inci Yeşil Bursa Rallisi'nin ilk gününü Peugeot Türkiye destekli Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez'in birinciliği ile sona erdi.

İEkinciliği 20.8 saniye farkla Castrol Ford Team Türkiye'den Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz, 3'üncülüğü ise BC Vision Motorsport'tan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi kazandı.

Toplam 8 etapta yaşanan mücadele sonunda historic klasmanını ise Bonus Unifree Parkur Racing'ten 1976 model Ford Escort MKII ile Engin Kap-Özden Yılmaz ekibi birinci sırada tamamladı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeşil Bursa Rallisi'ni Avcı-Gücenmez Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement