Yeşil Timsahlar Bursaspor Forma Tanıtım Defilesi - Son Dakika
Güncel

Yeşil Timsahlar Bursaspor Forma Tanıtım Defilesi

Yeşil Timsahlar Bursaspor Forma Tanıtım Defilesi

Türkiye'nin 'Yeşil Timsahları' Bursaspor forması ilhamını Bursa'nın tarihinden aldı.

03.07.2012 14:45

PUMA tarafından Türkiye'nin en başarılı Anadolu takımlarından biri olan Bursa spor için hazırlanan 2012-2013 sezonu formaları Bursa'da düzenlenen özel bir defilede Ünlü mankenler ve futbolcuların podyuma çıkması ile Bursalılara ve basına tanıtıldı.

Ev sahipliğini Bursaspor Basın Sözcüsü ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetici Selçuk Eren'in öncülüğünde organizasyonu Güven Organization Murat Güven tarafından gerçekleştirilen BURSASPOR 2012–2013 FUTBOL SEZONU FORMA TANITIM DEFİLESİ 2 Temmuz 2012 Pazartesi günü Saat 21.00 da Bursa Havuzlupark'ta ünlü mankenler ve futbolcuların katılımıyla yapıldı…

Türkiye'nin önde gelen futbol takımlarından biri olan Bursaspor Puma iş birliği Bursaspor'un nefes kesen Turkcell Süper Lig şampiyonluk yarışında imkânsız denileni başardığı yıl başladı. 2010 yılında Bursaspor'un verdiği mücadele ve hem sahada hem tribünde gösterdiği kararlılıkla futbol adına unutulmaz anlar yaşandı. Dünyaca ünlü spor ve yaşam tarzı markası PUMA sponsorluğunda lige renk katan Yeşil Timsahlar; iş birliğinin üçüncü yılında sezona yeni formaları ile yine iddialı giriyor.

Sunuculuğunu Tatyana'nın yaptığı defilede; baş manken Ece Gürsel ve Elif Ece Uzun, Nur Gümüşdoğrayan, Yeliz Öney, Deniz Öney isimlerin yanı sıra Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Kaleci Scott Carson, Alfred N'Diaye ve Gökçek Vederson gibi futbolcular da defilede podyuma çıktı. Ünlü mankenler ve futbolcular ile çocukları top sektirme gibi keyifli gösterilerle tanıtılan Bursaspor 2012–2013 formasının yeni yüzü gün ışığına çıktı.

Her Yıl Dört Forma, Yatay Çubuklu Forma Vazgeçilmez

Puma tarafından Bursaspor için her yıl dört farklı forma tasarlanıyor. Üç tasarım her yıl farklılıklar gösterirken Bursaspor'un kuruluşundan beri değişmeyen forması yatay çubuklu forma her yıl aynı tasarımla sunuluyor. Klasikleşmiş yatay çubuklu forma tasarım ve renk olarak aynı kalırken bu yıl Euro Lig yarı finalisti İtalya formasından esinlenerek yakalı üretiliyor.

İlhamını Bursa'nın Tarihinden Alan Tasarım

Tarihi dokusu ve çinileri ile ünlü olan Bursa'nın geçmişinden ilham alarak tasarlanan mavi forma ise ilk kez 2012 2013 yılında kullanılacak. Bursaspor'un ruhunu yansıtan ve tanıtılan formalar arasında, alternatif forma rengi 'İznik Çinisi mavisi' oldu.

Çini mavisi; Bursa'nın tarihi ve çinilerine atıfta bulunurken göğüs bölümünde yer alan siyah şerit futbolun kirletilmesine bir duruş olarak yer alıyor. Bursaspor'un temiz ve ahlaklı bir futbol camiası için tepkisi olan siyah şerit Bursasporlu futbolcuların futbol camiasına mesajları niteliğinde.

Yeşil forma ise her mevsim yeşil olan Bursa'dan esinlenilerek tasarlandı. Forma tasarımı ilhamını Bursa'nın dağları ve ormanlarından alıyor.

Formalarda Puma'nın Son teknolojisi kullanıldı

Tüm formalarda Puma'nın son teknolojisi DRYCell kullanıldı. DRYCell teknolojisi yüksek fonksiyon kazandırılmış materyaller ile teri ciltten uzaklaştırarak egzersiz süresince futbolcuların kuru kalmasını ve rahat hissetmesini sağlıyor. DRYCell teknolojisi ile yağmurlu havalarda bile su tutmuyor ve formaları ağırlaştırmıyor. DRYCell teknolojisi sayesinde futbolcuların performansı artıyor ve saha içi konforları en üst düzeye çıkıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşil Timsahlar Bursaspor Forma Tanıtım Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement