Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı

Yeşilçam\'dan Bir Yıldız Daha Kaydı

Türk sinemasında yaklaşık 450 filmde rol alan Ünsal Emre, Beyoğlu'ndaki evinde ölü bulundu.

25.01.2012 10:36  Güncelleme: 11:08

Ciğerlerinden ve böbreklerinden son dönemde rahatsızlık geçirdiği belirlenen Ünsal Emre tek başına yaşadığı Beyoğlu'ndaki evinde ölü bulundu.

Ünsal Emre, geçen hafta oğlu Tansel Emre ile dün doktora gitmek için randevulaşmıştı. Dün sabah ise Ünal Emre telefonlara çıkmayınca oğlu Tansel Emre telaşlanarak hemen polisi aradı. Çilingirin açtığı eve giren Emre, babasını yatağının üzerinde otururken buldu. Ünsal Emre'nin öldüğü anlaşıldı.

SİNEMAYA YARIŞMAYLA BAŞLAMIŞTI

Babasını doğum gününde kaybetmenin acısını yaşadığını söyleyen Tansel Emre, "1971'te SES dergisinin düzenlediği bir yarışmada Tarık Akan'dan sonra ikinci olarak sinema hayatına başladı. Hülya Avşar ile "Kısrak", Emel Sayın ile "Hicran" filmi unutulmayan filmlerinden" dedi.

Emre'nin, cenaze işlemleri yetişirse bugün, yetişmezse yarın Hasköy'deki Kırmızı Minare Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Yeşilçam döneminin kapanmasının ardından, 1996 yılına kadar sinema sektöründe etkin bir şekilde varlığını sürdüren Ünsal Emre, 1996 yılından 2005 yılına kadar sahnede varlık gösterememişti. 2005 yılında TV filmleri ve dizilerinde tekrar rol almaya başlayan ünlü oyuncu, en son 2011 yılında çekilen "Ağlama Ne Olur" isimli televizyon filminde rol almıştı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Güncel Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement