Yetmez: Kendisinden Haber Alamıyoruz - Son Dakika
Güncel

Yetmez: Kendisinden Haber Alamıyoruz

Yetmez: Kendisinden Haber Alamıyoruz

Kayıp Amerikalı Sarai Sierra'ya oda kiralayan üniversite mezunu Yiğit Yetmez, "Sierra'dan haber alamıyoruz" dedi.

28.01.2013 14:57  Güncelleme: 14:56

Kayıp Amerikalı Sarai Sierra'ya internet üzerinden oda kiralama sitesi aracılığı ile kaldığı evin bir odasını kiralayan üniversite mezunu Yiğit Yetmez "20 ocak'tan beri kendisinden haber alamıyoruz. Polis ve konsolosluk yetkilileri için elimizden geleni yaptık. Onu son olarak burada gördüm. Sultanahmet çevresinde yürüyüş yapmaktan hoşlandığını söyledi" dedi.

Tarlabaşı'ndaki evin bodrum katındaki dairesinden öğlen saatlerinde çıkan Yiğit Yetmez, habercilerin sorusu üzerine, "Yetkililer için elimizden geleni yaptık. Konsolosluk olsun, emniyet müdürlüğü olsun. Her şekilde araştırıyorlar. Biz de bekliyoruz. Odada pasaportu, şarj aleti ve elbiseleri dışında bir şey yok. Şu an eşyaları hala orada. ya konsolosluk aracılığı ile ya da eşinin eşyaları direk almasını bekliyoruz. Odada tek kalıyordu" dedi.

Sarai Sierra'yı son olarak evde gördüğünü söyleyen Yiğit Yetmez, "20 Ocak'tan beri kendisini görmedim. 13 günlük odanın ücretini internet sitesi üzerinden ödedi" dedi. Siz de zanlı mısınız? sorusuna ise Yiğit Yetmez, "Hukuksal olarak bir durum yok. Duygusal durumlar işin işine girerse eşi buraya gelip sıra dışı bir yöntem uygular, diye şu an için iletişimi bilgilerimi gizli tutmayı tercih ederim" dedi. Yiğit Yetmez bir soru üzerine de "Ben de bu evde yaşıyorum" dedi. - İstanbul/ Beyoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yetmez: Kendisinden Haber Alamıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement