YİĞİT'lere Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

YİĞİT'lere Veda Yemeği Düzenlendi

YİĞİT\'lere Veda Yemeği Düzenlendi

Recep YİĞİT ve Ümit YİĞİT'e Veda Yemeği verildi.

07.02.2012 13:25

İl Milli Eğitim Müdürleri Kararnamesi ile Merkeze alınan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Recep YİGİT ile Antalya Tapu Sicil Müdürlüğü'ne atanan Tapu Sicil Müdürü Ümit YİGİT'in ilimizdeki görevlerinden ayrılmaları sebebiyle, Anadolu Yemek'in Sponsorluğunda İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Mehmet ORAL'ın organizesinde veda yemeği düzenlendi.

Veda Yemeğine İl Genel Sekreteri İbrahim ŞİMŞEK, Belediye Başkan Yardımcısı Serdal Başgül, İl Müftüsü Osman ARTAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet SANCAR, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet TANIR, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İsmail DEVECİ, İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Mehmet ORAL, MAKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf ALTINDAL, MAKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, Telekom İl Müdürü Hasan SANCAR, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bayram KESKİN, Oğuz Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet UYSAL katıldı.

Veda Yemeğini organize eden İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Mehmet ORAL, Burdur da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Yemek sonunda kısa bir konuşma yapan Recep YİĞİT, "9 yıllık görev süresi boyunca güzel işler yaptıklarını, Burdur'u eğitimde marka haline getirdiklerini ifade ederek, veda yemeğine katılan ve beni onurlandıran mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Tapu Sicil Müdürü Ümit YİĞİT ise "benim kimseden bir hak alacağım yok. ancak bilmeden kırdığım, üzdüğün varsa haklarını helal etsinler" diyerek, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Duygusal geçen yemeğin ardından İl Müftüsü Osman ARTAN, Milli Eğitim Müdürü Recep YİĞİT ve Tapu Sicil Müdürü Ümit YİĞİT'e plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel YİĞİT'lere Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement