Yılbaşı Gecesinde Max Factor ile Dudaklarda Renk Alarmı - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Gecesinde Max Factor ile Dudaklarda Renk Alarmı

Yılbaşı Gecesinde Max Factor ile Dudaklarda Renk Alarmı

2014 için geri sayım başlamışken yılbaşı gecesine özel göz kamaştırıcı makyaj detayları da tüm kadınları etkisi altına almaya başladı.

06.12.2013 11:53

Yılbaşında dudaklarda kırmızı ve bordo etkisi…

2014 için geri sayım başlamışken yılbaşı gecesine özel göz kamaştırıcı makyaj detayları da tüm kadınları etkisi altına almaya başladı. Yılbaşında her kadın güzelliğiyle, özellikle de yılbaşını yansıtan kırmızı tonlarındaki dudaklarıyla büyülemek ister. Güzelliğinizi ön plana çıkaracak makyaj detaylarını Max Factor ile kolayca uygulamak mümkün. Makyaj Uzmanı Nur Toktay'ın yılbaşı makyajı önerileriyle siz de bu özel gece için dilediğiniz görünümü yakalayabilirsiniz.

"Söz konusu yılbaşı ise uygulaması cesaret gerektiren kırmızının göz alıcı ve iddialı tonlarını denemek için güzel bir fırsat geçti elimize demektir. Aşkın rengi olan kırmızıdan hoşlanmayanlar için ise daha gotik etki yaratan bordo ve bordonun tonlarını kullanmaları çok yerinde bir karar olacaktır" diyen Makyaj Uzmanı Nur Toktay, "Böyle bir gecede dudaklarımız ile gözlerimizin yarışmaması için koyu renklerle yoğun bir göz makyajı yerine daha sade göz farlarını tercih etmeliyiz" diyor.

Nur Toktay, bu geceye özel makyaj için basit adımlarla uygulayabileceğiniz makyajın ipuçlarını veriyor. İşte, Makyaj Uzmanı Nur Toktay'dan yılbaşı gecesine özel makyaj önerileri:

Porselen görünümlü bir cilt için yüzünüze Max Factor Facefinity uygulayın, bir fondöten fırçası yardımıyla ürünü cildinize iyice yedirin. Dağılmış, ıslak göz efekti yaratmak için göz kapağına şeffaf parlatıcı sürün. Ardından Max Factor Mono Eye Shadow'u kanat şeklinde uygulayın.

Derin bir etki yaratmak üzere göz çevrenize, gözyaşı çizgisi boyunca Black Fire tonunda Max Factor Liquid Effect Kalem uygulayın. Farı ve kalemi dağıtmak ve yakıcı bir etki yaratmak için parmaklarınızı kullanın. Maksimum etki için kirpiklerinize; dolgunlaştırıcı fırçası ile daha yoğun ve daha uzun kirpikler yaratarak bakışlarınızda anında dolgunluk sağlayan Max Factor Wild Mega Volume Maskara uygulayarak göz makyajınızı tamamlayın.

Kaşlarınızı belirginleştirmek ve mükemmel şekle getirmek için Hazel tonunda Max Factor Kaş Kalemi kullanın. Yılbaşı makyajınızı tamamlamak için son olarak Mulberry ve Ruby Tuesday tonlarında Max Factor Colour Elixir Ruj ile belirgin orman meyvesi rengi dudaklar yaratarak göz kamaştırın!

ü Max Factor Max Factor Facefinity'nin tavsiye edilen satış fiyatı, 55.50 TL
ü Max Factor Mono Eye Shadow'un tavsiye edilen satış fiyatı, 38.90 TL
ü Max Factor Liquid Effect Kalem'in tavsiye edilen satış fiyatı, 33.90 TL
ü Max Factor Wild Mega Volume Maskara'nın tavsiye edilen satış fiyatı, 39,90 TL
ü Max Factor Kaş Kalemi'nin tavsiye edilen satış fiyatı, 38.90 TL
ü Max Factor Colour Elixir Lipstick'in tavsiye edilen satış fiyatı, 39.90 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Gecesinde Max Factor ile Dudaklarda Renk Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement