Yılbaşı Hazırlıklarına Ege Soley Dokunuşu - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Hazırlıklarına Ege Soley Dokunuşu

Yılbaşı Hazırlıklarına Ege Soley Dokunuşu

Ege Soley, Ormanada misafirlerine yılbaşı için kapı ve masa süsü hazırlamanın inceliklerini anlattı.

12.12.2012 15:33

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından hayata geçirilen Ormanada'da, çiçek tasarımcısı Ege Soley, Ormanada misafirlerine yılbaşı için kapı ve masa süsü hazırlamanın inceliklerini anlattı.

Ormanada Satış Ofisi'nde gerçekleşen atölye çalışmalarında Ege Soley, evleri renklendirecek yılbaşı süslerini hazırlarken dikkat edilmesi gereken püf noktaları konusunda bilgi verdi. Katılımcıların farklı ve renkli yılbaşı süsleri hazırlamasına yardım eden Ege Soley, çam, kozalak, kuru dallar gibi doğal malzemelerin yanı sıra,  kurdele ve yılbaşı süslerini kullanarak yılbaşı kapı ve masa süslerini nasıl tasarlayacaklarını anlattı.

Hayattaki amacı günlere, yerlere veya sadece küçücük anlara renk ve doku katmak olan Ege Soley, evlerde kolaylıkla bulunabilecek malzemeleri doğru kullanarak, fark yaratılabileceğinin altını çizdi. Ege Soley, Ormanada misafirlerine yılbaşı hazırlıkları sırasında kendi tarzlarını ortaya çıkaran tasarımlarını hem kendileri hem de dostları için kısa sürede hazırlamaları için nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini örnekler üzerinden paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Hazırlıklarına Ege Soley Dokunuşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement