Yılbaşında Maganda Kurbanı Arif Dallı'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti (2) - Son Dakika
Güncel

Yılbaşında Maganda Kurbanı Arif Dallı'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti (2)

Yılbaşında Maganda Kurbanı Arif Dallı\'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti (2)

İzmir'in Bornova ilçesinde, 2013 yılının ilk dakikalarında havai fişek gösterisini izlemek için çıktığı çatıda, maganda kurşunuyla ağır yaralanan 11 yaşındaki Arif Dallı'nın beyin ölümü gerçekleşti.9 gündür umutla bekleyen baba Şerafettin Dallı...

09.01.2013 13:27

İzmir'in Bornova ilçesinde, 2013 yılının ilk dakikalarında havai fişek gösterisini izlemek için çıktığı çatıda, maganda kurşunuyla ağır yaralanan 11 yaşındaki Arif Dallı'nın beyin ölümü gerçekleşti. 9 gündür umutla bekleyen baba Şerafettin Dallı acı haberle yıkıldı, "Tek isteğim başka Ariflerin ölmemesi için magandanın bulunması" dedi.

Mevlana Mahallesi 7057 Sokak 7 numarada 2013 yılının ilk dakikalarında saat 00.10'da, meydana gelen olayda, Nihat Gündüz Orta Okulu 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Arif Dallı, anne, babası ve akrabalarıyla birlikte havai fişek gösterilerini izlemek için üç katlı evlerinin çatısına çıktı. Arif, biranda kanlar içerisinde yere yığıldı. Babası Şerafettin Dallı tarafından, başı döndüğü için düştüğü düşünülerek hastaneye götürülen Arif'in, başına mermi isabet ettiği ortaya çıktı.

ÇEKİRDEK ALINAMADI, 9 GÜN YAŞAM SAVAŞI VERDİ

Yoğun bakım ünitesine yatırılan Arif'in başında bulunan mermi çekirdeği ise, doktorların bir kaç kez yaptığı girişime rağmen beyine daha fazla zarar vermemesi için alınamadı. Arif'den umutlu beklenen haber, bugün sabah saatlerinde acıya dönüştü. Arif'in sağlık durumuyla ilgili son kontrollerini yapan doktorlar, beyin ölümünün gerçekleştiği belirledi. Acı haber günlerdir hastanede gelecek sevinçli bir haberi bekleyen baba Şerafettin Dallı ile yakınlarına da bildirildi.

ORGAN BAĞIŞI YAPILMADI

Oğlunun beyin ölümünün gerçekleştiğini öğrendikten sonra gözyaşlarına boğulan Şerafettin Dallı, Arif'in başdan kurşunla yaralandığını bedeninin ise parçalanmaması için organlarını bağışlamayacaklarını böyledi.

Magandanın bulunmasını da isteyen Dallı, "Oğlum yaşamı bıraktı, beyin ölümü gerçekleşti. Şu anda sadece kalbi atıyor onun da ne kadar dayanacağını bilmiyorum. Oğlum geri gelmeyecek. Ama ben magandanın biran önce bulunmasını istiyorum. Başka Ariflerin de zarar görmesini, Ariflerin ölmesini istemiyorum" dedi.

38 TABANCA TOPLANDI

Bu arada olayın tek delili konumundaki Arif'in başındaki mermi çekirdiği alınamamasına rağmen polisin çalışmaları devam etti. Bölgede oturan yaklaşık 110 kişiyle yüz yüze görüşme yapıldı. Evler tek tek dolaşıldı, olayla ilgili bilgilerinin olup olmadığı soruldu. Polis ekipleri, bölgede durumları şüpheli bulunan kişilerin üzerinden 6 ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Yine bölgede taşıma ya da bulundurma ruhsatı bulunan kişilerden de 38 tabanca toplandı. Bu tabancaların mermi çekirdekleri incelendikten sonra Arif'in başından çıkarılacak mermiyle karşılaştırılacağı ve magandaya ulaşılmaya çalışılacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılbaşında Maganda Kurbanı Arif Dallı'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement