Yılbaşının En Prestijli Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Yılbaşının En Prestijli Hediyesi

Yılbaşının En Prestijli Hediyesi

Parker kalem Sonnet'nin feminen modelleri Panel Kırtasiye'de!

05.12.2011 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Panel Kırtasiye her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı için birbirinden güzel hediye alternatifleri hazırladı. Yılbaşında sevdiklerine çok özel bir hediye vermek ve yeni yılda kendi hikayesini yazmak isteyenler için, Kozyatağı'ndaki mağazasında bulunan prestij kalem standında "Parker Sonnet"yi yeni renkleriyle satışa sundu.

Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte sevdiklerine şık bir hediye almak isteyenlere değişik hediye alternatifleri ve farklı tasarımlar sunan Panel Kırtasiye, prestij kalem standında Parker Sonnet'yi yeni model ve renkleriyle satışa sundu.

123 yıllık kalem markası Parker, bu özel seriyle klasikleşmiş kalitesini modern bir çizgiyle buluşturuyor. Yeni çıkan Sonnet serisindeki çok özel kalemler, zarif ve feminen bir duruşu simgeliyor. Fark edilmek isteyen kadınlar için "pembe altın" tonlarıyla fark yaratan Parker Sonnet serisi kalemler, modern kadınların prestijli dünyasında "parlamayı" hedefliyor.

Parker Sonnet kalemler, 175 TL'den başlayan fiyatlarla Panel Kırtasiye'de satışa sunuldu. Parker Sonnet'nin yeni modelleri, bu göz alıcı aksesuara sahip olmak ya da özel bir kadına hediye etmek isteyenleri Kozyatağı'nda bulunan Panel Kırtasiye mağazası prestij kalem standında ve www.panelkirtasiye.com adresinde bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşının En Prestijli Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement