Yola ÇIĞ DÜŞTÜ
D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Karanlıkdere mevkiinde saat 13.30'de çığ düşmesi sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Yol karla kapanırken, Karayolları ekipleri yoldaki karı temizleyerek yolu ulaşıma açtı. Ancak kısa süre sonra aynı mevkide tepelerde biriken karların yeniden yola dökülmesi sonucu yol bir kez daha ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde ise saat 13.00 sıralarında TIR'ların kayması sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapanırken, yoldan TIR'ların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor.
Bolu'da yoğun kar yağışı sonucu Çakmaklar Köyü'nde ağaçların devrilmesi sonucu yol ulaşıma kapandı. Köylüler motorlu testere ile ağaçları keserek yolu ulaşıma açtılar.
Son Dakika › Güncel › Yoğun Kar Yağışı Bolu Dağı'nda Ulaşımı Etkiliyor (5) - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?