Yoğun Kar Yağışı Bolu Dağı'nda Ulaşımı Etkiliyor (5) - Son Dakika
Güncel

Yoğun Kar Yağışı Bolu Dağı'nda Ulaşımı Etkiliyor (5)

Yoğun Kar Yağışı Bolu Dağı\'nda Ulaşımı Etkiliyor (5)

Yola ÇIĞ DÜŞTÜ D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Karanlıkdere mevkiinde saat 13.30'de çığ düşmesi sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapandı.

07.01.2015 15:09

Yola ÇIĞ DÜŞTÜ

D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinin Karanlıkdere mevkiinde saat 13.30'de çığ düşmesi sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Yol karla kapanırken, Karayolları ekipleri yoldaki karı temizleyerek yolu ulaşıma açtı. Ancak kısa süre sonra aynı mevkide tepelerde biriken karların yeniden yola dökülmesi sonucu yol bir kez daha ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde ise saat 13.00 sıralarında TIR'ların kayması sonucu Ankara istikameti ulaşıma kapanırken, yoldan TIR'ların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Bolu'da yoğun kar yağışı sonucu Çakmaklar Köyü'nde ağaçların devrilmesi sonucu yol ulaşıma kapandı. Köylüler motorlu testere ile ağaçları keserek yolu ulaşıma açtılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yoğun Kar Yağışı Bolu Dağı'nda Ulaşımı Etkiliyor (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement