Yolcular, Geceyi Havalimanında Geçiriyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yolcular, Geceyi Havalimanında Geçiriyor

Yolcular, Geceyi Havalimanında Geçiriyor
08.01.2013 00:45

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz etkiledi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Uçuşları rötar yapan ya da iptal edilen yolcular, geceyi Atatürk Havalimanı'nda geçiriyor.

Fas Hava Yollarına ait bir uçakla Fas'a gidecek olan bir yolcu, uçağının rötar yaptığını belirterek, "Normalde uçağım saat 19.00'daydı. Uçak rötar yaptı. Yaklaşık 4,5 saattir bekliyorum. Kar yağışı dolayısıyla hala bekliyoruz" dedi.

Cezayir'e giden bir yolcu ise, "Cezayir'e gidiyorum, ama uçağım yaklaşık 5 saat rötar yaptı. Sebebi galiba kar" diye konuştu.

Uzun süreli rötardan mağdur olan bazı yolcular ise geceyi Atatürk Havalimanı'nda geçirmek zorunda kaldı. Kimi yolcular yerde yatmayı tercih ederken, kimisi ise banklarda kendine yer buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yolcular, Geceyi Havalimanında Geçiriyor - Son Dakika


Advertisement