Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi asılsız çağrılar konusunda ilk 5 il arasında - Son Dakika
Güncel

Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi asılsız çağrılar konusunda ilk 5 il arasında

Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi asılsız çağrılar konusunda ilk 5 il arasında

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat'taki 112 Acil Çağrı Merkezi'nin ülke genelinde en az asılsız çağrı alan ilk 5 il arasında olduğunu belirtti. Özkan, asılsız ihbarlar konusunda yapılan bilgilendirme çalışmalarıyla vatandaşların bilinçlendiğini ve 112'nin daha çok gereklilik olan durumlara yönelebildiğini ifade etti.

07.12.2023 16:31  Güncelleme: 16:37

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, kentteki 112 Acil Çağrı Merkezi'nin ülke genelinde en az asılsız çağrı alan ilk 5 il arasında yer aldığını belirtti.

Özkan, Acil Çağrı Merkezi'nde düzenlenen 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısı'nda, çağrı merkezlerini en çok meşgul eden konunun asılsız ihbarlar olduğunu söyledi.

Asılsız ihbarlar konusunda yapılan bilgilendirme çalışmalarıyla vatandaşların bilinçlendiğini dile getiren Özkan, şöyle konuştu:

"Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi, asılsız ihbar konusunda en az asılsız çağrı alan ilk 5 ilimiz arasında. Bu vesileyle 112'de gayret gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatandaşımız da bu konuda duyarlıkla devam eder ve hassasiyet gösterirse, 112 daha çok gereklilik olan hallere ve alanlara yönelebilir. Acil durumlarda geç kalmamız söz konusu olmaz. Bu konuda gösterdikleri hassasiyetten dolayı Yozgatlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi asılsız çağrılar konusunda ilk 5 il arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement