Yozgat - Kömür Sobası Gazından Ölen 2 Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Yozgat - Kömür Sobası Gazından Ölen 2 Kardeş Toprağa Verildi

Yozgat - Kömür Sobası Gazından Ölen 2 Kardeş Toprağa Verildi

Kömür sobası gazından ölen 2 kardeş toprağa verildiHarun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT'ta kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren 2 kardeş, Yozgat'ta toprağa verildi.

03.04.2016 14:58

Kömür sobası gazından ölen 2 kardeş toprağa verildi

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT'ta kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitiren 2 kardeş, Yozgat'ta toprağa verildi.

Osman Emre Varol (15) ve Hayrunnisa Varol'un (13) cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Yozgat'a getirildi. İki kardeşin cenazeleri Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Topçu köyünde toprağa verildi. Cenaze namazına Yozgat Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur ve Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş'da katıldı.

Tuzkaya Mahallesi'nde oturan Mehmet Nuri ve Huri Melek Varol çiftinin çocukları olan Osman Emre (15), Hayrunnisa (13) ile Elif Buse (5) akşam saatlerinde banyo yaptıktan sonra üşümemek için sobayı yaktılar. Anne Huri Melek Varol, eşini sabah işe gönderdikten sonra uyandırmak için odaya girdiğinde çocukların hareketsiz yattığını görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Osman Emre ve Hayrunnisa'nın öldüğünü belirledi. Durumu ağır olan 5 yaşındaki Elif Buse'nin tedavisi ise Ankara Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat - Kömür Sobası Gazından Ölen 2 Kardeş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement