Yozgat'ta Bayram Öncesi Sürücülere Broşürlü Uyarı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Bayram Öncesi Sürücülere Broşürlü Uyarı

Yozgat\'ta Bayram Öncesi Sürücülere Broşürlü Uyarı

Ramazan Bayramı tatili öncesinde, batı illerinden doğu illerine geçiş güzergahı olan Yozgat'ta trafik ekipleri kontrollerini artırdı.

17.08.2012 15:00

Ramazan Bayramı tatili öncesinde, batı illerinden doğu illerine geçiş güzergahı olan Yozgat'ta trafik ekipleri kontrollerini artırdı. Ekipler, sürücülere uyarı broşürleri dağıttı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, bayram tatili öncesi artan trafik yoğunluğunu dikkate alarak Yozgat- Sivas karayolunda sürücülerin kısa süreli dinlenmelerini sağladıktan sonra, bayramlarını kutlayıp trafik kurallarını hatırlatan broşürler dağıttı.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Süleyman Tuğrul, bayram öncesi başlatılan denetimlerde, sürücülerin yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, aşırı sürat ve hatalı sollamadan kaçınmaları ve dinlenerek yolculuk yapmaları konusunda hem sözlü hem de broşürlerle uyarıldığını söyledi.

Tuğrul, Yozgat'ın değişik güzergahlarında son bir günde meydana gelen 5 trafik kazasında, 26 kişinin yaralandığını sözlerine ekledi. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Bayram Öncesi Sürücülere Broşürlü Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement