"Ysk Protestocusu" 2 Kişiye Tutuklama İstemi - Son Dakika
Güncel

"Ysk Protestocusu" 2 Kişiye Tutuklama İstemi

Anayasa değişikliği için yapılan referandumda Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) mühürsüz zarf ve oy pusulaları kararını protesto gösterilerine katılıp gözaltına alınan 16 kişiden 2'si tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

21.04.2017 14:35

Anayasa değişikliği için yapılan referandumda Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) mühürsüz zarf ve oy pusulaları kararını protesto gösterilerine katılıp gözaltına alınan 16 kişiden 2'si tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. 2 kişinin, tutuklama talebine konu olan suç iddiaları açıklanmadı.

BEŞİKTAŞ VE KADIKÖY'DEKİ GÖSTERİLER

Beşiktaş ve Kadıköy'de 17 Nisan'daki protesto gösterilerine katıldıkları gerekçesiyle Terörle Mücadele Şube ekiplerince gözaltına alınan 16 kişi bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Şüpheliler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu savcılığına çıkarıldı. Dosya üzerinden işlemleri yapılan şüphelilerden 5'inin serbest bırakılmasına karar verilirken; 9'unun ise adli kontrol talebiyle serbest bırakılması istendi. Şüphelilerden O. B. A. ve S. G. ise tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Ysk Protestocusu' 2 Kişiye Tutuklama İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement