Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün saat 23.30'da uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı bugün sabah saat 07.00'de kaldırıldı. Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, terör olaylarına sahne olan ilçede bozulan güvenliğin sağlanması için uygulanan sokağa çıkma yasağına halkın gösterdiği duyarlılık için teşekkür edildi.
Açıklamada şöyle denildi:
"İlimiz Yüksekova ilçesinde artan terör olayları nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi için 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11/C maddesi gereğince, İlimiz Yüksekova ilçe merkezinde 10 Eylül 2015 günü saat 23.30'dan geçerli olmak üzere sokağa çıkma ve ilçe merkezine giriş-çıkış yasağı kararı alınmıştı."
"HUZURU VE ASAYİŞ ORTAMINI YENİDEN SAĞLADIK"
"Yüksekova ilçemizde yapılan çalışmalar sonucunda huzur ve asayiş ortamının tekrar sağlanması üzerine 11.09.2015 Cuma günü saat 07.00'den itibaren sokağa çıkma ve ilçe merkezine giriş-çıkış yasağı kaldırılmış olup, vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı konusunda göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz."
Son Dakika › Güncel › Yüksekova'da Sokağa Çıkma Yasağı Bu Sabah Kaldırıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.