Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde gençler, Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi'nde açılan kurslarda bir yandan üniversite sınavlarına hazırlanıyor, bir yandan da sanat öğreniyor.
Yüksekova'da ücretsiz açılan sanat, özel yetenek ve üniversite sınavı kurslarına gençler büyük ilgi gösteriyor. Gençlerin dışında farklı meslek gruplarından vatandaşların da ilgi gösterdiği kurslarda 160 kursiyer eğitim görüyor.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Aynur Şedal, "Kurslarımız ücretsiz olduğu için ilgi çok oluyor. Yağlı boya alanında kursu biz veriyoruz. Kursiyerle yeteneklerini geliştiriyor. Burada çok sıcak bir ortam var. Kurslarımıza katılan gençler son derece memnunlar. Hem sanat öğreniyorlar, hem de güzel vakit geçiriyorlar bu durum bizi de memnun ediyor" dedi. - Ksekovahakkari
Son Dakika › Güncel › Yüksekova'da Ücretsiz Kurslar Gençlerin İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.