Yüksel Mansur Kılınç: Polisimizi Suç Ekonomisinin Girdabından Koruyamayan Fotoroman Süleyman Gençlerimizi Nasıl Koruyacak? - Son Dakika
Güncel

Yüksel Mansur Kılınç: Polisimizi Suç Ekonomisinin Girdabından Koruyamayan Fotoroman Süleyman Gençlerimizi Nasıl Koruyacak?

Yüksel Mansur Kılınç: Polisimizi Suç Ekonomisinin Girdabından Koruyamayan Fotoroman Süleyman Gençlerimizi Nasıl Koruyacak?

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, “Polisimizi suç ekonomisinin girdabından koruyamayan fotoroman Süleyman gençlerimizi nasıl koruyacak? Ama az kaldı. ‘Yepyeni pırıl pırıl çok güzel bir Türkiye’ geliyor” dedi.

05.11.2022 15:19  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, "Polisimizi suç ekonomisinin girdabından koruyamayan fotoroman Süleyman gençlerimizi nasıl koruyacak? Ama az kaldı. 'Yepyeni pırıl pırıl çok güzel bir Türkiye' geliyor" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Kılınç dün, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2021-2022 yıllarında sebeplerine göre intihar verilerini; sosyal medya hesabından paylaştı. Kılınç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizde gençler, ekonomik sıkışmışlıktan kurtulmak için kripto para borsalarına hücum etti. Türkiye, bu alanda dünyada 5. en büyük pazar haline geldi. Hayal kırıklıklarıyla dolu bir gençlik.

Kripto para, sanal bahisin de yer aldığı ekonomik nedenler yüzde 29 ile ikinci sırada. Polisimizi suç ekonomisinin girdabından koruyamayan Fotoroman Süleyman gençlerimizi nasıl koruyacak? Ama az kaldı. 'Yepyeni pırıl pırıl çok güzel bir Türkiye' geliyor."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Yüksel Mansur Kılınç: Polisimizi Suç Ekonomisinin Girdabından Koruyamayan Fotoroman Süleyman Gençlerimizi Nasıl Koruyacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement