Yunan Helikopteri Türk Hava Sahasını İhlal Etti - Son Dakika
Güncel

Yunan Helikopteri Türk Hava Sahasını İhlal Etti

Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait bir helikopterin Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıkladı.

05.06.2014 14:05

Genelkurmay Başkanlığı, Yunanistan'a ait bir helikopterin Türk hava sahasını ihlal ettiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Hatay üzerinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" icra etmekte olan F-16 uçaklarına, Suriye'de konuşlu SA füze sistemleri tarafından 14.07-16.30 saatleri arasında toplam 35 saniye süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Yunanistan'a ait bir adet Süper Puma helikopterinin, Karaburun Yarımadası/İzmir batısında, hava sahasını iki dakika 10 saniye süre ile ihlal ettiğini bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yunan Helikopteri Türk Hava Sahasını İhlal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement