Yusuf Uzun, 4 Yıllık İcraatlarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Yusuf Uzun, 4 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Yusuf Uzun, 4 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 4 yıllık icraatları ve mahallede yapılması planlanan projeleri anlattı.

01.04.2013 13:24

Yusuf Uzun, Dereağzı Mahallesi Sakinlerine 4 Yıllık İcraatlarını Anlattı...

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Dereağzı Mahalle Teşkilatı'nın Gürpınar'da düzenlediği toplantıda Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 4 yıllık icraatları ve mahallede yapılması planlanan projeleri anlattı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü'nün katıldığı toplantıda Dereağzı Mahallesi'nin sakinleri Gürpınar Kültür Merkez ve Nikah Sarayı'nda düzenlenen toplantıya büyük ilgi gösterdiler. Kendileri hazırladıkları slaytta mahallede yapılan ve yapılması gereken projeleri tek tek vatandaşlara anlattılar. Başkan Uzun'a sunumlarını yapan mahalle sakinleri bunların yapılması için Başkan Uzun'dan da söz istediler. Toplantıda bulunan çocuklar Başkan Uzun'dan isteklerini not kağıtlarına yazıp verirken başkan amcalarından imza almayı da ihmal etmediler.

"Dereağzı geleceğin en güzel mahallesi olacak..."

Projelerinden ve Dereağzı Mahallesi'nde yapılacak yeni hizmetlerden bahseden Başkan Uzun, Dereağzı Mahallesi'nin gelecekteki yapısıyla Beylikdüzü'nün en güzel mahallesi haline geleceğini söyledi.

Yeni Projeler Yolda...

Beylikdüzü'ne birçok yeni mahallenin eklenmesi nedeniyle projeleri tamamlamaya çalıştıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Dereağzı Mahallesi göreve geldiğimizde sadece topraktan oluşan bir mahalleydi. Biz burada yeni yollar, tretuar çalışmaları yaparak mahalleyi gün geçtikçe güzelleştiriyoruz. Artık metrobüse ulaşım da çok kolaylaştı. Otobüslerimiz mahallemize kadar geliyor. Gün geçtikçe yeni yapacağımız projeler ve yeni etap sahil düzenleme çalışmaları ile Dereağzı mahallemiz çok daha iyi olacak" dedi

Bülbüllü'den Birlik Mesajı

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü de vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Bülbüllü "Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları ile vatandaşlarımızı tek bir çatı altında toplamaya devam ediyoruz. Beylikdüzü'nde daha güzel günleri hep birlikte çalışarak yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yusuf Uzun, 4 Yıllık İcraatlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement