Yüzde 100 Doğal ve Katkısız Lezzet - Son Dakika
Güncel

Yüzde 100 Doğal ve Katkısız Lezzet

Yüzde 100 Doğal ve Katkısız Lezzet

cikolatasepeti.com'un kurutulmuş meyveleri, tatlı tutkunlarını lezzetin doruğuna çıkarırken aynı zamanda onlara sağlıklı damak tatları da sunuyor.

20.02.2013 11:14

Kurutulmuş meyveler

İçinde hiçbir koruyucu madde ve hayvansal gıda bulunmayan, glütensiz ve yüzde 100 doğal kurutulmuş meyvelerle hazırlanan tatlılar ise, tatlıseverler için sağlık dolu lezzet seçenekleri oluşturuyor.

Hem sağlığınızdan hem de tatlı keyfinizden taviz vermemek artık mümkün. cikolatasepeti.com satışa sunduğu ürünlerle tatlıseverlerin damak zevkleri kadar sağlıklarını da düşünüyor.

cikolatasepeti.com ürünleri arasında yerini alan kurutulmuş meyveler, yüzde 100 doğal lezzeti, en katkısız ve saf haliyle damaklarla buluşturuyor. Hiçbir hayvansal gıda barındırmayan, tamamen doğal kurutulmuş meyveler, sağlığına değer veren tatlıseverlerin öncelikli tercihi olarak öne çıkıyor. Doğal tadını koruyan kurutulmuş meyvelerin hazırlanmasında, un, şeker ve margarin hiçbir şekilde kullanılmazken, şeker yerine agave şurubu, tuz olarak himalaya tuzu, yağ olarak ise hindistan cevizi yağı kullanılıyor. 41 derecenin altındaki ısılarda kurutulan meyveler, böylece vitamin, mineral ve enzim değerlerini kaybetmeden tüketiciye ulaşıyor.

Sağlık deposu geleneksel tatlılar

Sağlığını önemseyen tatlı tutkunlarının tercihi kurutulmuş meyveler, cikolatasepeti.com'un klasik ürünleri arasına girmiş olan Mevlevi Tatlısı'nın yapımında da kullanılıyor. Kurutulmuş meyvelerle hazırlanan bu doğal lezzetin tadına varmak isteyenler Mevlevi Tatlısı Mini, Midi boy ya da Ahşap Kutulu Mevlevi Tatlısı paketlerinden birini tercih edebiliyor. Kurutulmuş meyve doğallığıyla hazırlanan ürünlerden biri olan Siyah Dore Maxi de yine, cikolatasepeti.com'un sanal raflarında tatlıseverlerle buluşuyor.

cikolatasepeti.com'da satışan sunulan kurutulmuş meyveler, sağlıklı bir lezzet seçeneğini tercih edenler için…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yüzde 100 Doğal ve Katkısız Lezzet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement