Zabıta Personeline İkili İletişim Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Zabıta Personeline İkili İletişim Eğitimi

Zabıta Personeline İkili İletişim Eğitimi

İnegöl Belediyesi hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.

15.06.2013 14:41

Bu eğitimler kapsamında Sani Konukoğlu konferans salonunda Zabıta personeline yönelik 'iletişim teknikleri ve vatandaş ile ikili diyaloglar' konusunda eğitim semineri düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen'in de katıldığı seminerde, Zabıta görevlilerinin görevini icra ederken halkla en iyi diyalogu nasıl sağlayacağı, herhangi bir olaya müdahalede nasıl davranacağı konularında bilgi verildi.

'İletişim teknikleri ve vatandaş ile ikili diyaloglar' konulu eğitim seminerinin konuşmacısı ANKA Danışmanlık'tan Mahmut Baycan, konunun tüm belediye personelini ve tüm belediyeleri ilgilendirdiğini söyleyerek, her şeyin temelinde insan olduğunu belirtti.

"Belediye hizmetlerini ihtiva eden faaliyetleri icra ediyorsunuz" diyen Baycan: "Seçimle gelen Belediye Başkanları 5 yıllığına faaliyet gösteren kişilerdir. Bu durum başkanların halka karşı sorumluluğunu ihtiva eder. Başkan yapacağı faaliyetleri ilgili müdürlüklerin kanalıyla ifa edecektir. Biz de bu ekiplerden biriyiz. Biz de özellikli bir ekibiz. Vatandaşla bire bir teması olan birimiz. Bu bakımdan ikili iletişim ve iletişim dili çok önemli." dedi.

Mahmut Baycan daha sonra 'iletişim teknikleri ve vatandaş ile ikili diyaloglar' konusunda Zabıta ekiplerini bilgilendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta Personeline İkili İletişim Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement