Zabıta Teşkilatı Kuruluşunun 187'nci Yılını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Zabıta Teşkilatı Kuruluşunun 187'nci Yılını Kutluyor

Zabıta Teşkilatı Kuruluşunun 187\'nci Yılını Kutluyor

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, zabıta teşkilatının kuruluşunun 187'nci yılını kutluyor.

05.09.2013 11:44

Zabıta teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dün İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Zabıta Müdürü Hüseyin Kurt ve zabıta teşkilatında yer alan görevlilerle birlikte dün mesaiye başlayan yeni Kaymakam Ali Akça'yı makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, "Kaymakamımız Ali Akça yeni göreve başladı. İlk kabul ettiği heyette bizmişiz. Bu da bizim için ayrı bir güzellik oldu. Kaymakamımıza İnegöl'deki görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah burada üstün başarılara imza atar. Ve İnegöl'den öyle ayrılır. Biz İnegöl'ün güzel bir yer olduğunu biliyoruz. İnegöl'e gelen her Kaymakamımızın, bürokratımızın İnegöl'den güzel anılarla gittiğini biliyorum. İnşallah Kaymakamımız içinde bu geçerli olacaktır. Ayrıca bizimle birlikte bu kutlamayı paylaştığı için kendisine ayrıca müteşekkiriz" dedi.

İnegöl'ün merkez nüfusunun yaklaşık 200 bin olduğunu belirterek ilçe hakkında bilgi veren Şen, "Norm kadroda şuan ki mevcut zabıta personelimizin 2 katıyla hizmet vermemiz gerekiyor. Ama arkadaşlarımız sağ olsunlar İnegöl gibi bir yer de cansiperane, fedakar bir şekilde 24 saat esaslı olarak çalışıyorlar. 24 saat boyunca belediye de en az bir zabıta memurumuz vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışıyor. Arkadaşlarımızı görevleri zor. Belediyemizin hem gülen yüzü, hem asık suratı hem eli hem ayağı. İşleri gerçekten zor" diye konuştu.

Kaymakam Ali Akça ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Zabıta teşkilatının kuruluşunun 187'nci yılı münasebetiyle İnegöl Belediyesi Zabıta Teşkilatı, Belediye Başkan Vekili Yusuf Şen ile birlikte ziyaretime geldiler. Ben burada zabıtanın görevlerine yönelik, olumlu taraflar, bazen sıkıntıya düştüğümüz taraflarla ilgili görüş terakkisinde bulunduk. Zabıta belediyenin olmazsa olmazı.Netice de insan merkezli değerlendirdiğimiz de, zorlukların aşıldığını, güzelliklerin paylaşıldığını göreceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ve benim İnegöl'de kabul ettiğim ilk heyet. Bu anlamda da ilkleri taşıyorlar. Bu açıdan da ziyaretleri önemli" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, ziyaretin anısına Kaymakam Ali Akça'ya çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta Teşkilatı Kuruluşunun 187'nci Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement