Zara Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı - Son Dakika
Güncel

Zara Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Zara Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı

Zara Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanı Fatih Çelik, imza töreninde yaptığı konuşmada, personelin haklarını koruyacak şekilde ücret artışı gerçekleştirdiklerini belirtti. Sözleşme ile belediyede çalışan işçilerin maaşları da yükseltildi.

17.02.2024 09:37  Güncelleme: 09:39

Zara Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyenin Kongre ve Konferans Salonu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Çelik, göreve geldikleri günden bugüne kadar birlikte çalıştıkları personelin haklarını koruyacak şekilde ücret artışı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çelik, her zaman işçisinin yanında olduğunu belirterek, "En büyük sevincimiz göreve geldiğimiz günden bugüne işçilerimizin geçmiş alacaklarını ödediğimiz gibi 5 yıllık süreçte de her zaman yüksek artışlar vermeye çalıştık. Bugün yaptığımız sözleşme ile belediyemiz bünyesinde çalışan 56 şirket işçisinin maaşını 21 bin liraya, 11 şirket kadrolu işçimizin maaşını 30 bin liraya, 34 belediye kadrolu işçi kardeşimizin maaşını 40 bin liraya çıkarıyoruz. Yeni iş sözleşmemiz hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Hizmet-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek de olumlu bir süreç geçirdiklerini, çalışanların haklarını koruyan bir iyileştirme yapıldığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zara Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement