Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde köylülerin "Zeytin Dalı Harekatı"na destek olmak için başlattığı kampanyada toplanan para, TSK Elele Vakfı'na bağışlandı.

02.03.2018 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde köylülerin "Zeytin Dalı Harekatı"na destek olmak için başlattığı kampanyada toplanan para, TSK Elele Vakfı'na bağışlandı.

İlçeye bağlı Çalıca köyü muhtarlığı tarafından harekatta şehit olan askerlerin aileleri yararına başlatılan kampanyaya, vatandaşlar destek verdi.

Muhtar Zülkü Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenlenen kampanyanın geniş destek bulduğunu ifade etti.

Türkiye'nin her ilinde olduğu gibi kendilerinin de dualarla Mehmetçiğe destek olduklarını belirten Kaya, " Afrin'de bizler için savaşan, bizim, çocuklarımızın geleceği için orada can veren, yaralanan canlarımıza biz de köy olarak katkımız olsun diye bir yardım kampanyası başlattık. Bir haftada 5 bin lira topladık. İstenilen bir rakam değil ama gönülden olan buydu. Dualarımız oradaki kardeşlerimiz için." dedi.

Emekli maaşının bir kısmını kampanyaya bağışlayan Ramazan Başoğlu da "Muhtarımız, Afrin şehitleri için bir yardım toplandığını söyledi. Ben de memnun oldum, sevindim ve katkıda bulundum. Canımızı da versek onlara yetmez. Keşke daha fazlasını verebilsek, daha büyük şeyler yapabilsek. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement