Zeytinli Belediyesi Tiyatrosu Yeni Oyunu Kasa'yı Sahneledi - Son Dakika
Güncel

Zeytinli Belediyesi Tiyatrosu Yeni Oyunu Kasa'yı Sahneledi

Zeytinli Belediyesi Tiyatrosu Yeni Oyunu Kasa\'yı Sahneledi

Belediye Başkanı Hasan Arslan, oyunun yazarı ve yönetmeni Figen Mete' yi çiçek vererek kutladı.

03.04.2013 14:45

Zeytinli Belediyesi tiyatro gurubu "KASA"adlı oyunlarını sahnelediler

Belediye başkanı sayın Hasan Arslan ve eşi Oya Arslan' ın yanı sıra meclis üyeleri ve basının da bulunduğu salonda, yer bulamayan bazı izleyiciler, oyunu ayakta seyretmek zorunda kaldılar.

Oyun bitiminde Belediye Başkanı Hasan Arslan, oyunun yazarı ve yönetmeni Figen Mete' yi çiçek vererek kutladı.

1960 yılında geçen oyunda, bir türlü yakalanamayan azılı bir kasa hırsızının soygun amacıyla sokulduğu köşkün kızına aşık olması, ve hırsızlığa tövbe etmesinden sonra yaşananlar trajikomik bir tarzda anlatıldı.

Oyunun finalinde, para kasasında kilitli kalan çocuğu kurtarıp kurtarmamakta tereddüt eden tövbekar hırsız, eğer kasayı açıp, çocuğu kurtarırsa, gerçek kimliği ortaya çıkacak korkusuyla kararsız kalırken, izleyiciler finali ayakta alkışladılar.

Bunun, sekizinci oyunları olduğunu söyleyen Figen Mete, destek ve katkılarından dolayı Zeytinli belediye başkanı Hasan Arslan' a ve belediyenin emeği geçen tüm birimlerine teşekkür etti.

Ve, bu oyunu yazmak üzere kendisine ilhamı veren annesine de mikrofondan teşekkür etti.

Zeytinli Belediye tiyatrosu, KASA adlı oyunu bir kez de 23 nisan' da, Zeytinli Orıent düğün salonunda sahnelemeyi planlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeytinli Belediyesi Tiyatrosu Yeni Oyunu Kasa'yı Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement