Ziraat Odasında Seçim Heyecanı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ziraat Odasında Seçim Heyecanı

Ziraat Odasında Seçim Heyecanı
30.12.2013 16:43

Siirt Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Mühendis Zeki Erden il temsilciliğine getirildi.

Siirt'te 1970 yılından beri hizmet veren, Siirt Ziraat Mühendisleri Odası İl temsilciği seçimi yapıldı. Noter huzurunda yapılan seçimi ise Ziraat Mühendisi Zeki Erden seçildi. Siirt'te 45 üyesi olduğu öğrenilen Ziraat Mühendisleri Odası seçiminde 45 üyeden 19'u seçime katılarak oy kullandığı öğrenildi.

Yapılan seçimde konuşan İl temsilcisi Zeki Erden, "Özellikle son yıllarda yönetimlerde görev yapan arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda odamız kurumsal bir kimliğe kavuşmuştur. Kamuoyunda oluşturduğu etkiyle mesleğimiz hak ettiği bir seviyeye getirilmiştir. Üyelerimiz tarafından verilen görevin önemini ve sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Teslim aldığımız bayrağı daha da yükseğe taşımak gayreti içerisinde olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Desteklerini bizden esirgemeyen tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunar bu vesileyle ilimize hayırlı olmasını temenni ederiz" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ziraat Odasında Seçim Heyecanı - Son Dakika


Advertisement