Zonguldak - Kız Kaçırma Cinayetinde Baba Konuştu: Ağabeyleri ve Babasının da Parmağı Var - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Kız Kaçırma Cinayetinde Baba Konuştu: Ağabeyleri ve Babasının da Parmağı Var

Zonguldak - Kız Kaçırma Cinayetinde Baba Konuştu: Ağabeyleri ve Babasının da Parmağı Var

Kız kaçırma cinayetinde baba konuştu: Ağabeyleri ve babasının da parmağı var Zonguldak'ta, 22 yaşındaki Deniz S.'nin, kendisini kaçırmaya kalktığı gerekçesiyle 25 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki Mustafa Özdemir'in babası Birol Özdemir, "Bu bir kişinin yapacağı iş değil. Bu olayda kadının ağabeylerinin ve babasının da parmağı var. Gerçek katiller ortaya çıkacak" dedi.

17.01.2016 17:27

Kız kaçırma cinayetinde baba konuştu: Ağabeyleri ve babasının da parmağı var

Zonguldak'ta, 22 yaşındaki Deniz S.'nin, kendisini kaçırmaya kalktığı gerekçesiyle 25 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki Mustafa Özdemir'in babası Birol Özdemir, "Bu bir kişinin yapacağı iş değil. Bu olayda kadının ağabeylerinin ve babasının da parmağı var. Gerçek katiller ortaya çıkacak" dedi.

Önceki gün Fındıksuyu Mahallesi'nde meydana gelen olayda Deniz S., iddiaya göre kendisini kaçırmak isteyen Mustafa Özdemir'i 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Deniz S., kanlı kıyafetleri ve bıçakla yolcu minibüsüne binip karakola giderek teslim oldu. Deniz S., verdiği ifadede Özdemir'in kendisini 2 ay önce kaçırarak İstanbul'da dilencilik yaptırdığını, daha sonra onun elinden kurtulup Zonguldak'ta babasının evine döndüğünü, akşam yine kaçırmaya kalkınca ekmek bıçağıyla bıçakladığını söyledi. Deniz S., dün nöbetçi mahkemece tutuklandı.

48 yaşındaki Birol Özdemir, evli ve 2 çocuk babası oğlu Mustafa Özdemir'in mezarını ailesiyle ziyaret ederek dua etti. Songül Özdemir, eşinin mezarı başında uzun süre gözyaşı döktü. İstanbul'da servis şoförlüğü yapan Birol Özdemir, oğlunun 2 ay önce Deniz S.'yi kaçırdığını, iki ailenin de birbirlerinden şikayetçi olduğunu söyledi. Deniz S.'nin ailesinin kendisinden 4 bin lira başlık parası istediğini iddia eden Birol Özdemir, şöyle konuştu:

"Ben, 'Param yok' dedim. Ondan sonra Deniz S. babasının evine dönmüş. Oğlum da eşini ve iki çocuğunu yanına alarak Zonguldak'a kayınvalidesinin yanına gidiyor. Ancak, karşı taraf sürekli oğlumu arayarak tehdit etmiş. Olay günü tekrar aramışlar ve tehdit etmişler. Oğlum hatta eşine 'Ben akşam gelmeyebilirim, beni öldürebilirler, hakkınızı helal edin' demiş. Daha sonra bu olay olmuş. Oğlumun vücudunda 25 bıçak izi var. Bu bir kişinin yapacağı iş değil. Bu olayda kadının ağabeylerinin ve babasının da parmağı var. Katiller kimse çıkacak. Gerçek katiller ortaya çıkacak. Suçluların bulunup cezalandırılmasını istiyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Kız Kaçırma Cinayetinde Baba Konuştu: Ağabeyleri ve Babasının da Parmağı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement