Zonguldak - Şehit Uzman Çavuşun Zonguldak'taki Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Şehit Uzman Çavuşun Zonguldak'taki Baba Evine Ateş Düştü

Zonguldak - Şehit Uzman Çavuşun Zonguldak\'taki Baba Evine Ateş Düştü

Şehit Uzman çavuşun Zonguldak'taki baba evine ateş düştü Bitlis'te, teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı düzeneği infilak ettirmesi sonucu şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar'ın, Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ndeki ailesine acı haberi İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi verdi.

22.12.2015 17:07

Şehit Uzman çavuşun Zonguldak'taki baba evine ateş düştü

Bitlis'te, teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı düzeneği infilak ettirmesi sonucu şehit olan 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar'ın, Zonguldak'ın Kilimli İlçesi'ndeki ailesine acı haberi İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi verdi. Albay Haluk Selvi'yi kapıda karşılayan baba Şeref Çakar'ın, telefonda konuştuğu yakınına, "Bilmiyorum niye geldiler, niçin geldiler? Herkes burada" demesi dikkati çekti.

Bitlis'in Sehi Ormanları bölgesinde dün gerçekleştirilen operasyon sırasında teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı düzeneğin infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit olmuş, 9 asker yaralanmıştı. Yaralanan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş İslam Çakar da bugün tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Şehit İslam Çakar'ın Kilimli'de Kozma Mahallesi'nde oturan ailesine acı haber verildi. Şehidin baba evinin bulunduğu sokağa önce 112 Acil Servis ambulansı ile bir jandarma ekip aracı geldi. Bu sırada mahalleli evin önüne gelmeye başladı. Evin önüne çıkan şehidin babası Şeref Çakar, komşuları ile tokaşırken, telefonda da bir yakınıyla konuştu. Bu sırada İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, Kaymakam Hakan Özarslan ve İlçe Emniyet Müdürü Soner Durgun geldi. Kaymakam Özarslan ve Albay Selvi'yi evin önünde karşılayan şehidin babası Şeref Çakar, telefonda konuştuğu yakınına, jandarmaların geldiğini söyleyerek, "Bilmiyorum niye geldiler, niçin geldiler? Herkes burada" demesi dikkat çekti.

Albay Haluk Selvi, telefonu kapatan Şeref Çakar'ı, "İçeride konuşalım" diyerek eve davet etti. Albay Selvi, şehidin babası Şeref, annesi Azime ve 1 ay önce vatani görevini tamamlayarak dönen kardeşi İhsan Çakar'a acı haberi evde verdi. Şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Evin önünde toplanan komşular da gözyaşlarını tutamadı. Evin önündeki ipe Türk bayrağı asıldı. Çakar çiftinin 4 çocuğundan biri olan İslam Çakar'ın 1 yıllık evli olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Şehit Uzman Çavuşun Zonguldak'taki Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement