Zonguldak'ta Kuvvetli Yağış Yol ve İş Yerlerini Su Bastı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Kuvvetli Yağış Yol ve İş Yerlerini Su Bastı

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yaşanan kuvvetli yağış nedeniyle ilçe girişindeki yol sular altında kaldı ve bazı araçlar arızalandı. İş yerlerine su girdi ve bir galerici esnafı araçlarını kurtarmak için mücadele verdi. Ekipler, tıkanan mazgalları açmak ve suyu tahliye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

20.06.2023 11:47  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sular altında kalan karayolu kapandı, iş yerlerini su bastı

ZONGULDAK - Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde çok kuvvetli yağış nedeniyle ilçe girişindeki yol sular altında kaldı. Bazı araçlar arızalanırken ekipler tıkanan mazgalları açmak için seferber oldu. İş yerlerine su giren bir galerici araçlarını kurtarmak için mücadele verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün çok kuvvetli yağış uyarısının ardından Kozlu ilçe girişindeki karayolu sular altında kaldı. Fatih Sitesi mevkiinden kavşağın bulunduğu güzergaha dolan sular trafiği tamamen ulaşıma kapattı. Bazı sürücüler araçlarını park ederek suyun tahliye edilmesini bekledi. Arızalanan araçlar ise vatandaşların yardımı ile bölgeden uzaklaştırıldı.

Kozlu Emniyet Müdürlüğü ve Kozlu Belediyesi ekipleri kavşaktan trafiği alternatif güzergahlara yönlendirdi. Yol güzergahındaki bazı iş yerlerini su bastı. Bir galerici esnafı iş yerindeki araçlarını kurtarmak için mücadele verdi. Ekipler mazgalları açmak ve suyu tahliye etmek için başlattığı çalışmasını sürdürüyor.

Zonguldak\'ta Kuvvetli Yağış Yol ve İş Yerlerini Su Bastı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Kuvvetli Yağış Yol ve İş Yerlerini Su Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement