Zonguldak'ta Otomobil Gruplarından Teröre Sessiz Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zonguldak'ta Otomobil Gruplarından Teröre Sessiz Tepki

Zonguldak\'ta Otomobil Gruplarından Teröre Sessiz Tepki
23.08.2015 18:03

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki 4 otomobil grubunun üyeleri, son zamanlarda artan terör olaylarına, korna çalmadan tur atarak tepki gösterdi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki 4 otomobil grubunun üyeleri, son zamanlarda artan terör olaylarına, korna çalmadan tur atarak tepki gösterdi.

Uzunkum Caddesi'nde toplanan KDZOFF, FORD kulübü, Garaj Eskort ve Ereğli MOD grubu üyeleri, Türk bayrakları ile donattıkları araçlarının üzerine 'Önce vatan', 'Ne mutlu Türküm diyene' yazıları yapıştırdı. Grup adına konuşan Murat Genç, amaçlarının son zamanlarda artan terör olaylarına tepki göstermek olduğunu belirterek, "Bizler bu vatanın bölünmezliğini bu vatan hainlerine göstereceğiz. Bu konuda canımızı ortaya koymaktan asla geri kalmayacağız. Üzerimize düşeni yapacağız. Şehit ailelerimize sabır diliyoruz" dedi.

Ardından, araçlara binen sürücüler tek sıra halinde korna çalmadan otomobilleriyle şehir içinde tur attı. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Otomobil Gruplarından Teröre Sessiz Tepki - Son Dakika


Advertisement