1-7 Mart Muhasebe Haftası - Son Dakika
Güncel

1-7 Mart Muhasebe Haftası

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından "1-7 Mart Muhasebe Haftası" nedeniyle program düzenlendi.

09.03.2018 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından "1-7 Mart Muhasebe Haftası" nedeniyle program düzenlendi.

Bir salonda düzenlenen programda konuşan Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, 1989 yılında yürürlüğe giren yasa ile birlikte ülke genelinde 109 bini aşan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir ile birlikte 18 bin stajyerin faaliyet gösterdiğini söyledi.

Şahin, şöyle konuştu: "Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleği, kurumsallaşma sürecini tamamlayarak, ülkemizin iktisadi hayatının vazgeçilmez bir kurumu haline gelmiştir. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimizin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet ediyoruz."

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirlerin üreten ve dinamik bir Türkiye için çalıştığını aktaran Şahin, "Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan bir meslek oluşturduk. Ülkemiz ve işletmelerimizin gelişimi için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin hazine ile mükellef arasında köprü görevi gördüğünü aktaran Şahin, şunları söyledi:

"Ülkemizin güçlü ekonomisi için güçlü bir mali müşavirlik kurumunun varlığına inanan Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğimizi iş dünyamıza ve ülkemize değer katarak geliştireceğiz, yarınları umutla şekillendireceğiz. Ülkemizde ve mesleğimizde yaşanan sorunların dayanışmayla, iş birliğiyle ve anlayışla çözüleceğine inanıyoruz. Yarınlara umutla bakacağımız bir geleceği hep birlikte hazırlayacağız."

Bursa SMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez ise, "Yeşil Bursa'dan Van Gölü'nün maviliklerine selam getirdim" diyerek, programı düzenleyen Van SMMMO'ya teşekkür ederek, katılımcıların haftasını kutladı.

Konuşmaların ardından mesleğe yeni başlayan 13 serbest muhasebeci ve mali müşavire ruhsatları katılımcılar tarafından verildi.

Geceye, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Defterdar Murtaza Kamar, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, STK temsilcileri ve çok sayıda serbest muhasebeci ve mali müşavir katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1-7 Mart Muhasebe Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement