10 Dolara Android'li Lg Telefon - Son Dakika
Teknoloji

10 Dolara Android'li Lg Telefon

10 Dolara Android\'li Lg Telefon

Bir öğle yemeği parasına akıllı telefonunuz olabilir.

18.11.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Amerika menşeli perakende mağaza zinciri Walmart, teknolojiyi uygun fiyata almak isteyen kullanıcıları memnun eden bir kampanyaya imza attı. Şimdiye kadar 10 dolar fiyat etiketiyle satılan bir Android telefon gördünüz mü? Muhtemelen görmemişsinizdir. Bir süre önce size Firefox işletim sistemine sahip ve 38 dolar fiyat etiketi bulunan telefondan söz etmiştik. Şimdi ise, Android işletim sistemli bir telefondan, hatta iki telefondan söz edeceğiz.


LG'nin Sunrise L15G ve Lucky LG16 isimli modelleri, Walmart'ta 10 dolar fiyat (yaklaşık 29 lira) etiketiyle satışa sunuldu ve kısa sürede büyük ilgi gördü. Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle gelen bu telefonlar, tahmin edeceğiniz üzere düşük özelliklere sahip ve birçok temel ihtiyacı karşılayabiliyor.


Bu telefonlarla internete girebilir, arama yapabilir, mesajlaşabilir, Bluetooth ve Wi-Fi özelliklerinden yararlanabilir, arka tarafta yer alan kamerayla fotoğraf çekebilir ve microSD kart yuvası sayesinde hafıza artırımı yapabilirsiniz. Tabii ülkemizde de böyle bir kampanya olsaydı...




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 10 Dolara Android'li Lg Telefon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement