10 Evi Soyan Gelin ve Kaynana Yakalandı - Son Dakika
Güncel

10 Evi Soyan Gelin ve Kaynana Yakalandı

10 Evi Soyan Gelin ve Kaynana Yakalandı

Zonguldak'ta, Kapı Kilitlerini Saç Tokasıyla Açarak Girdikleri 10'u Aşkın Evde Hırsızlık Yaptıkları İddia Edilen Gelin ve Kaynanası ile Bir Akrabaları, Aynı Yöntemle Başka Bir Eve Girmeye Çalışırken Yakalandı.

01.01.2012 12:49  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün akşam saatlerinde Kozlu Beldesi'ndeki Fatih Mahallesi'nde bir kişi, oturduğu apartmandaki komşusunun evine 3 kişinin girmeye çalıştığını görünce polise haber verdi. Mahallede devriye gezen bir polis ekibi, kısa sürede apartmana gelerek 3 kişiyi gözaltına aldı. Karakola götürülen 54 yaşındaki Zekiye Y. ile gelini Oya Y. ve akrabası Aynur G., suçlamayı kabul etmedi.

Polisin yaptığı araştırmada, 3 kişinin parmak izi ile daha önce hırsızlık yapılan 10'u aşkın evde tespit edilen parmak izlerinin uyuştuğu saptandı. Kente Kırıkkale'den geldikleri belirlenen 3 kişinin, bir polis memurunun da evine girerek hırsızlık yaptığı belirtildi. Kapı kilitlerini saç tokası ile açtıkları belirtilen 3 kadın, emniyetteki ifadelerinin ardından dün akşam adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10 Evi Soyan Gelin ve Kaynana Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement