10 Saniyede Hırsızlık - Son Dakika
Güncel

10 Saniyede Hırsızlık

10 Saniyede Hırsızlık

Gaziantep’te müzik aletleri satan iş yerine giren hırsızlık zanlısı, 10 saniye içerisinde masada duran cep telefonunu alarak kayıplara karıştı.

08.06.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te müzik aletleri satan iş yerine giren hırsızlık zanlısı, 10 saniye içerisinde masada duran cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Şahinbey ilçesi Bey Mahallesi Mehmet Tevfik Uygunlar Sokak üzerinde bulunan ve müzik aletleri satan bir iş yerinde gerçekleşti. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, iş yeri sahibi dükkandan çıktığı anda içeri giren kimliği belirsiz bir şahıs, masada bulunan 700 TL değerindeki cep telefonunu alarak uzaklaşıyor. Son zamanlarda hırsızlık olaylarının sık sık yaşadığını belirten iş yeri sahibi Mehmet Esmeray, "Ben yan taraftaki dükkana bir şey sormak için gittim, kısa sürede tekrar döndüğümde masadaki telefonu göremedim. Güvenlik kamerasına baktığım zaman tanımadığım bir şahsın telefonumu çaldığını gördüm. Daha sonra durumu polise bildirdim. Polisler inceleme yaptılar, görüntüleri izlediler, şimdi sonucu bekliyoruz" diye konuştu.

Olay sonrası polis ekipleri, görüntülerdeki iki şahsın bulunması için çalışma başlattı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 Saniyede Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement