10 Soruda Tuba Köse - Son Dakika
Emlak

10 Soruda Tuba Köse

10 Soruda Tuba Köse

Projemlak.com olarak hazırladığımız “10 SORUDA PATRONLAR” bölümünde; inşaat sektörüne yıllarını vermiş isimlerin bilinmeyen yönlerine bir pencere aralıyoruz.

21.10.2017 01:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gayrimenkul'de yeni bir trend başlatan Sinpaş Gökorman projesi kapılarını projemlak.com'a açtı. İşte sıcacık misafirperverliği ve güler yüzüyle bu bölümdeki sorularımızı içtenlikle cevaplayan, Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tuba KÖSE'ye dair bilmedikleriniz…

1. SİZE GÖRE HAYATTA BAŞARILI OLMANIN ŞARTI NEDİR?

Hayatta benim için başarının şartı, vazgeçmemek ve hedef koymak. Hayatta hangi yola giderseniz gidin önünüze bir hedef koymalısınız ki onu başarabilesiniz. Eğer hedefiniz olmazsa başarınız da olmaz, vazgeçmeyeceksiniz, pes etmeyecekseniz daima ileriye doğru yürüyecekseniz. Başarının en önemli şartların biri bana göre budur.

2. HAYATTA OLMAZSA OLMAZIM DEDİĞİNİZ ŞEYLER NELERDİR?

Aile olmazsa olmaz, dostlar olmazsa olmaz. Birde her zaman bireyi zinde tutan o başarının hazzı var ya, o keyif olmazsa işte o olmazsa olmaz. Huzur da olmazsa olmaz… Nerede var olursanız olun, eğer huzur olmazsa gerçekten mutsuz oluyorsunuz.

3. EN SEVDİĞİNİZ RENK?

Yeşil

4. EN SEVDİĞİNİZ YEMEK?

İçinde patlıcan olan her yemeği seviyorum. Karnıyarık olsun, oturtma olsun içinde patlıcan varsa zevkle yiyorum.

5. EN SON HANGİ KİTABI OKUDUNUZ?

Lesley Hazleton'un kaleme aldığı "Peygamberden Sonra" kitabını okuyorum. Bir de Steve Jobs'un yanında çalışan bir adamın yaşadıklarını anlatan ve Ken Segall'in kaleme aldığı "O kadar basit ki!" kitabını okuyorum. Aslında pazarlama sektöründe her şey ne kadar basit yaparsanız o kadar verimli olursunuzu anlatan bir kitap…

6. EN SON HANGİ FİLMİ İZLEDİNİZ?

Aslında en son izlediğim değil ama en çok etkilendiğim bir film Whiplash… Baterist bir çocuğun azimli hikayesi..

7. HOBİLERİNİZ NELERDİR?

Ben çok fazla doğa ile iç içe olmayı seviyorum. Zekeriyaköy'de oturuyorum ben, sabah kalkıyorum, Belgrat ormanında yürüyüş yapıyorum. Küçük bir bahçem var, toprakla uğraşmayı seviyorum. Çiçek ekiyorum. Bu aralar biraz dalış yapıyorum.

8. EVLİ MİSİNİZ? ÇOCUĞUNUZ VAR MI?

Değilim, bekarım. Çocuğum yok ama 2 tane dünya tatlısı yeğenlerim var. Onlarla vakit geçirmek müthiş keyifli…

9. HANGİ TAKIMI TUTUYORSUNUZ?

Fenerbahçeliyim… Hem de koyu bir Fenerbahçeliyim…

10. EMEKLİLİK HAYALİNİZ NEDİR?

Emeklilik bana gerçekten çok uzak geliyor. Evde uzun zaman geçirince ne zaman işe gideceğim diye düşünüyorum. Biraz fazla iş odaklıyım. Ama şimdi düşününce belki ilerde bir tekneyle dünya turu olabilir. Hiç düşünmedim ama kulağa hoş geliyor.

ÖZEL RÖPORTAJ - SÜMEYRA KIRCA

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak 10 Soruda Tuba Köse - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement