11.12.13 Tarihinde Evlendiler - Son Dakika
Güncel

11.12.13 Tarihinde Evlendiler

11.12.13 Tarihinde Evlendiler

Sivas'ta 11.12.13 tarihinde nikah kıydırmak isteyen 18 çift, nikah masasına oturdu.

11.12.2013 14:10  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta 11.12.13 tarihinde nikah kıydırmak isteyen 18 çift, nikah masasına oturdu. Bu günü kaçırmak istemeyen bir çift kimseyi bulamayınca nikah şahitliğini gazeteciler yaptı.

Sivas'ta 11.12.13 tarihine anlam yüklemek isteyen çiftler nikah salonlarını doldurdu. Sivas'ta 18 çift nikah masasına oturdu.

Sivas Belediyesi Evlendirme Memuru Muzaffer Güner, yaptığı açıklamada, "Kış mevsimi sebebiyle bu aylarda çok yoğun olmamak şartıyla nikahlarımız oluyordu ama bugün gün, ay ve yılın peş peşe gelmesiyle nikah salonumuza 18 çiftimiz başvurmuştur" dedi.

Sivas Belediyesi Nikah Salonu'nda şahitlerin huzurunda dünya evine giren Derya ve Beytullah Uzun çifti, özel bir tarihte evlenmek istedikleri için bugünü seçtiklerini söyledi.

GAZETECİLER NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Sivas Belediye Nikah Salonu'na gün almak için gelen Hamit Şimşek ve Aysun Özcan çifti ise tarihin 11.12.13. olduğunu öğrenince evlenmek istedi. Nikah memurunun işlemleri gerçekleştirmesinin ardından nikah şahidi bulamayan çift, gazetecilerden yardım istedi. Bunun üzerine İhlas Haber Ajansı (İHA) Sivas Muhabiri Uğur Yiğit ve TRT Sivas Muhabiri Kenan Uysal çiftin nikah şahidi oldu.

Kıyılan nikahın ardından, nikah şahidi Uğur Yiğit evlilik cüzdanını gelin Aysun Özcan'a verdi.

Çok mutlu olduğunu belirten Hamit Şimşek, "Evliliğimin 90 yıl daha sürmesi için 11.12.13 özellikle seçtiğimiz bir gündü. İnşallah bir ömür boyu mutlu oluruz. Bu tarihi unutmam mümkün değil. Nikah gününü de acile getirdiğim için nikah şahidi bulamadım. Gazeteci arkadaşlar nikah şahidim oldu, onlara da çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 11.12.13 Tarihinde Evlendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement