13 Türk Fotoğrafçı, İki Kenti Buluşturuyor! - Son Dakika
Güncel

13 Türk Fotoğrafçı, İki Kenti Buluşturuyor!

Türk fotoğrafçılar İstanbul ile Amsterdam arasında dostluk köprüsü kurdular!

13.06.2014 09:52

Niko Guido tarafından kurulan Fotoğraf Gezginleri üyesi 13 Türk fotoğrafçının, önce İstanbul'da sonra da Amsterdam'da çektiği sokak fotoğrafları, Amsterdam'da sergiye dönüştü! Ruhunda lalenin izlerini taşıyan, suyun birleştirdiği bu kentlerin, sokakların dilinde fotoğraflandığı "From İstanbul To Amsterdam" başlıklı sergi, 10 Haziran 2014, Salı günü Archipelago'da açılıyor.

Türk fotoğrafçılarını dünyaya tanıtma yolunda önemli adımlar atan Niko Guido'nun kurduğu Fotoğraf Gezginleri'nin yolu bu kez Amsterdam'a düştü. Fotoğraf makinelerinde İstanbul'u, Amsterdam'a taşıyan ve Amsterdam'ı da İstanbul'a taşıyacak olan Ayçe Ayyıldız, Aysim Altay, Burçin Par, Canan Erenmemişoğlu, Elif Erenmemişoğlu, Emre Sayın, Harika Akad, Jasmin Traub, Mehmet Geylan, Nazan Sürmeli, Ümit Kıncal, Yeşim Sayınsoy ve Zeynep Banu Ergin'in İstanbul ve Amsterdam sokaklarında çektiği fotoğraflar, Amsterdam'da "From İstanbul To Amsterdam" adlı bir sergiye dönüştü.

26 fotoğraftan oluşan "From İstanbul To Amsterdam" sergisi, 10 Haziran 2014, Salı günü saat 17:00'de Archipelago'da açılıyor ve bir hafta boyunca fotoğraf ve sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 13 Türk Fotoğrafçı, İki Kenti Buluşturuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement