15 Yaşındaki Genç Kız Felçten Kurtuldu - Son Dakika
Yerel

15 Yaşındaki Genç Kız Felçten Kurtuldu

15 Yaşındaki Genç Kız Felçten Kurtuldu

Batman’da yüksekten düşme nedeniyle felç olan 15 yaşındaki genç kız başarılı bir ameliyat sonrası yeniden sağlığına kavuştu.

06.11.2015 12:36

Batman'da yüksekten düşme nedeniyle felç olan 15 yaşındaki genç kız başarılı bir ameliyat sonrası yeniden sağlığına kavuştu.

Bacakları felç durumda Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne getirilen İremnur Güney, yürüyerek, taburcu oldu. Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, "15 yaşındaki İremnur Güney, yüksekten düşme sonucu omurgasında kırık gelişmiş, hastanın bacaklarında felç ve idrar-gayta kaçırma şikayetleri ile hastaneye getirilmişti. Zamanında yapılan başarılı ameliyat sonrası fizik tedavi görmesine gerek kalmadan bacaktaki felç durumu düzeldi" dedi.

"BANA BİR YAŞAM BAĞIŞLANDI"

Yürümeyi doktoruna borçlu olduğunu söyleyen İremnur Güney ise, hayata yeniden tutunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yüksekten düşme sonucu omurgam kırılmıştı. Hastaneye getirildiğimde ayaklarımı hissetmiyordum. Tedaviye başladığımızda umudum yoktu fakat doktorum başarılı bir ameliyat yaptı ve bana iyi olacağımı, bunu başarabileceğim konusunda devamlı telkinlerde bulundu. Bir aylık tedavim sonucunda yürüyerek taburcu oldum. Başta doktoruma ve emeği geçen sağlık personellerine ayrıca hastane yönetimine teşekkür ediyorum." - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 15 Yaşındaki Genç Kız Felçten Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement