16 Yaşındaki Çocuk, Ablasıyla Yasak Aşk Yaşayan Adamı Kurşuna Dizdi - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Çocuk, Ablasıyla Yasak Aşk Yaşayan Adamı Kurşuna Dizdi

Konya'da ablasıyla ilişki yaşayan evli ve 3 çocuk babası adamı, tabancayla vurarak öldüren 16 yaşındaki genç tutuklandı.

12.07.2018 15:38  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde M.Ö. (16), ablasıyla ilişki yaşadığını öne sürdüğü Mehmet K.'yi (41), kurusıkıdan bozma tabancayla vurarak öldürdü.

ABLASIYLA İLİŞKİ YAŞAYAN EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI ADAMI GÖRDÜ

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Beyşehir ilçesi Üzümlü Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle girişindeki petrol istasyonunda oto yıkamacı olarak çalışan M.Ö., işyerinde ablasıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği evli ve 3 çocuk babası Mehmet K.'yi gördü.

TABANCAYLA 3 EL ATEŞ ETTİ

Otomobiline yakıt alan inşaat işçisi Mehmet K.nin yanına giden M.Ö., belinden çıkardığı kurusıkıdan bozma tabancayla 3 el ateş etti.

HAYATINI KAYBETTİ

Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Mehmet K., olay yerinde hayatını kaybetti.

"SİZİ BEKLEDİM, NAMUSUMU BEKLEDİM"

İstasyon çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Mehmet K.'nin cesedinin başında beklerken gözaltına alınan M.Ö.'nün jandarma ekiplerine, "Sizi bekledim, namusumu temizledim" dediği belirtildi.

TUTUKLANDI

Konya'nın Beyşehir ilçesinde ablasıyla ilişki yaşadığını öne sürdüğü Mehmet K.'yi (41), kurusıkıdan bozma tabancayla vurarak öldüren M.Ö. (16), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayın meydana geldiği petrol istasyonundaki güvenlik kameraları cinayet anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde aracına yakıt alan Mehmet K.'nin yanına yaklaşan M.Ö., belinden çıkardığı kurusıkıda n bozma tabancayla peş peşe ateş ettiği görülüyor.

16 Yaşındaki Çocuk, Ablasıyla Yasak Aşk Yaşayan Adamı Kurşuna Dizdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Çocuk, Ablasıyla Yasak Aşk Yaşayan Adamı Kurşuna Dizdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (89)

  • Enteresan: Güzel kardeşim haklisin da hiç ablan suçu yokmu 24 3 Yanıtla
  • Aslanım : Senin Allahina kurban.. 9 17 Yanıtla
  • .: Herzamanki gibi olan yine erkeklere oldu Kadın yine sıyırdı. 22 3 Yanıtla
  • Yazık ya : tek suçlu evli ve çocuklu adamla beraber olan kadındir 17 8 Yanıtla
  • Ahmak çocuk : Ablan gerçekten böyle bişey yaptıysa ve mayası bozuksa sen içerde çürürken o daha çok ceviz kırar o zaman napacaksın bre ahmak! 22 3 Yanıtla
  • Aslı: Bir pislik daha yok olmuş..helalolsun sana delikanlı..herzaman suç ölendedir kim bilir neyalanlarla kandırmıştır kızı..gence ceza verilmesin...çoluk çocuk evde beklesin onlar zamparalık peşinde onagöre bunlara çocuk doguruverin 13 11 Yanıtla
  • V. Ç: Aferim oğlum sana namusumu temizledim diyorsun ama sen şimdi hapise namusunu zedeleyen ablan çok daha rahat sensiz yeni aşklara yelken açacak bence ablan bir taşla iki kuş vurmuş seni de aradan çıkarmış 20 4 Yanıtla
  • Aslı: Ne varki bunda kadın kocasinda bulamadığı mutluluğu başkasında aramış, adamın ne suçu vardı, asıl suçlu kadının kocası bence karısıyla ilgilenseymiş. 3 20 Yanıtla
    Cengiz: Sendemı kocanı aldatıyorsunda bole yalandan vıcdanını rahatlama ıhtıyacı duyuyorsun... 1 0 Adana: Aslı 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement